Ο Πύρρος Δήμας γίνεται για 5η φορά μπαμπάς από την Αφροδίτη Σκαφίδα: «Πολύ όμορφη η εμπειρία της εγκυμοσύνης» (βίντεο)

"Πολλά πέρα δώθε"

Ο Πύρρος Δήμας μιλάει στην κάμερα του Happy Day για τον ερχομό του 5ου του παιδιού, τον άγγελο του, τον πρωταθλητισμό και την πολιτική.

Η ζωή μου όλη ήταν αυτό το πράγμα. Ξυπνούσα και κοιμόμουν για αυτό το πράγμα. Σίγουρα στην πορεία απέκτησα και οικογένεια, η οποία με βοήθησε ακόμα πιο πολύ στο να συνεχίσω να έχω στόχους. Κάποια στιγμή έχανα και πράγματα από τα παιδιά μου, το πρώτο περπάτημα, την πρώτη λέξη, πράγματα τα οποία δεν γυρνάνε πίσω και τα έχασα και έλεγα τουλάχιστον χάνοντας πολύ σημαντικά πράγματα του παιδιού σου - όπως το πρώτο περπάτημα ή η πρώτη λέξη του παιδιού σου - τουλάχιστον να το κάνεις σωστά και στο 100%, και εμένα η οικογένειά μου με στήριζε πάντοτε».

«Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό στα 7,5 χρόνια και στα 30 έπαθα σοκ ότι πρέπει να σταματήσω. Δεν είναι εύκολο αυτό να το διαχειριστείς. . Με πείραξε πολύ όταν έγινα 30. Πιο πολύ από όταν έγινα 50. Πέρασα μια περίοδο κατάθλιψης, κοιμόμουν με τις ώρες. Ο Άγγελος και η Αναστασία με άφησαν ένα διάστημα να το συνειδητοποιήσω, να το χωνέψω. Δεν είχα ιδέα πόσο κοστίζει το γάλα και και η ζάχαρη και ρωτούσα αν φτάνουν 50 ευρώ. Ήμουν αφοσιωμένος στον πρωταθλητισμό. Σταματώντας τον πρωταθλητισμό, κατάλαβα ότι στη ζωή υπάρχουν κι άλλα σημαντικά πράγματα όπως είναι τα παιδιά μου», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη & κατά χαρούμενη η Αφροδίτη Σκαφίδα πλάι στον Πύρρο Δήμα - Που είδαμε το ερωτευμένο ζευγάρι (φωτό)

Επίσης, ο Πύρρος Δήμας θα γίνει για 5η φορά πατέρας, καθώς η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος.

Διαβάστε ακόμη: Πύρρος Δήμας: Μπαμπάς για 5η φορά! - Έγκυος η σύντροφός του Αφροδίτη Σκαφίδα (φωτό - βίντεο)

Για την εγκυμοσύνη σχολίασε: «Αυτή η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι πολύ όμορφη, αλλά και πολλά ταξίδια, πολλά πέρα δώθε αλλά είναι πολύ όμορφο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ