Έλενα Ακρίτα για το 3ήμερο στις Σπέτσες: Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; - Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο

Η Έλενα Ακρίτα διαφωνεί με την επιλογή των Σπετσών, απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το email-πρόσκληση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τους βουλευτές του κόμματός του για μια τριήμερη συνεδρίαση στις Σπέτσες στις 19-21 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί βουλευτές, μόλις έλαβαν το email, άρχισαν να τηλεφωνούν ο ένας στον άλλον διερωτώμενοι:

«Είμαστε σοβαροί; Τι πράγματα είναι αυτά;», ενώ κάποιοι από τους τομεάρχες αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι με την υποχρέωση να παρουσιάσουν PowerPoint, λέγοντας πως «δεν είμαστε ούτε μαθητές ούτε φοιτητές, που μας βάζει εργασία ο καθηγητής».

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης, η πρόσκληση για τριήμερο στις Σπέτσες: Ελάτε σε συνάντηση εργασίας και ετοιμάστε παρουσίαση με powerpoint έως 30 λεπτά

Στο θέμα αναφέρθηκε και η βουλευτής του κόμματος, Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε τα εξής σε ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook:

«Σπέτσες: επειδή διαβάζω διάφορα που με αφορούν. Και βέβαια θα μπορούσε η συνάντηση εργασίας να γίνει “εκτός Αθηνών” – αν και αυτό θα δυσκόλευε πολύ το έργο των συναδελφων δημοσιογράφων, που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις μας.

Γιατί όμως στις Σπέτσες; Γιατί να μην πάμε σε περιοχές που έχουν πληγεί από πυρκαγιές ή πλημμύρες; Καρδίτσα, Έβρο, Ρόδο, Εύβοια, Βόλο. Να γυρίσουμε τα χωριά, να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να διαπιστώσουμε τί έχει (ή ΔΕΝ) έχει κάνει η κυβέρνηση όλο αυτό τον καιρό. Και ταυτόχρονα να δουλέψουμε και να προγραμματίσουμε τις επόμενες κινήσεις του κόμματος μας. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Καλημέρα σε όλους!».

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα σήμερα η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σύριζα-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, υποστήριζε σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι «δεν υπήρξε καμία αντίδραση (σ.σ. για την κίνηση Κασσελάκη να μεταβούν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες), καθώς όπως είπε: «Μίλησα με έναν προς έναν, με όλους τους βουλευτές». Μάλιστα, αποκάλυψε πως: «Οι βουλευτές θα μείνουν σε ξενοδοχείο που θα πληρώσει ο πρόεδρος». Πρόσθεσε πάντως για την κίνηση του προέδρου, ότι «είναι τελείως καινούργιο και ξενίζει όπως η πρωτοβουλία του να δανείσει το κόμμα».

Διαβάστε ακόμα: Η Έλενα Ακρίτα δημοσίευσε τη βουλευτική της αποζημίωση: Μπράβο σας είπαν κάποιοι - Είμαι γιατρός σώζω ζωές, δεν φτάνω με τίποτε αυτό το ποσό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ