Η κόρη της Πέγκυς Τρικαλιώτη θέλει να δει τη μητέρα της να παντρεύεται τον πατέρα της & να την παραδώσει εκείνη

«Ξέρω πολλές γυναίκες που δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο, φοβόνται να έρθουν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους»

Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη παραχώρησε συνέντευξη η Πέγκυ Τρικαλιώτη την Τρίτη (9/1) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την κόρη της, το ενδεχόμενο γάμου, αλλά και τη θέση της γυναίκας στην ελληνική κοινωνία.

Σχετικά με την σχέση που έχει αναπτύξει με την κόρη της, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του καναλιού Mega: «Η κόρη μου είναι στην προ-εφηβεία, είναι κάτι μεταξύ γυναίκας και παιδιού. Είναι ένα παράξενο πράγμα γιατί έχει ακόμα μια αθωότητα αλλά το σώμα της είναι γυναίκας. Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου, είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Έχει συναισθηματική ευφυΐα πολύ υψηλή…».

Έπειτα συνέχισε: «Η κόρη μου θέλει να παντρευτούμε με τον πατέρα της. Το λέει κατά καιρούς και λέει ότι αν το κάνουμε θα με παραδώσει εκείνη στον πατέρα της. Είναι και πιο ψηλή από εμένα οπότε θα είναι πολύ αστείο. Δεν είμαστε κατά του γάμου με τον σύντροφο μου αλλά δεν έχει προκύψει».

Μιλώντας για τη φθορά που προκαλεί το πέρασμα του χρόνου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τη φθορά του χρόνου στον καθρέφτη, στο σώμα και στο πρόσωπο σου. Εμένα ναι μεν με έχει βοηθήσει η φύση, αλλά καθημερινά βλέπω διαφορές πάνω μου στον καθρέφτη, με πιάνει η ψυχή μου αλλά καλούμαι να το αποδεχτώ…».

 

 

Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία

Έπειτα σχολίασε τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και είπε: «Εγώ ξέρω πολλές γυναίκες που δεν τολμούν να βγουν από ένα γάμο ή από μια σχέση γιατί δεν τολμούν να βρεθούν αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και την κοινωνία. Έχει αλλάξει η θέση της γυναίκας στην κοινωνία αλλά όχι πολύ, όχι όσο θα έπρεπε. Μου έχει τύχει να πω δεκαπέντε φορές κάτι ως γυναίκα στην εργασία μου και δίπλα μου ένας άντρας να το πει μια φορά και να γίνει…».

Δείτε ακόμη:Η Θάλεια Ματίκα εξομολογείται: "Πέρασα διάφορες κρίσεις - Αισθανόμουν ότι η ζωή μου τελείωσε"

«Αν μιλήσω εγώ έντονα θεωρούμαι η γκρινιάρα και υστερική επειδή είμαι γυναίκα ενώ ο άντρας θα σηκώσει φωνή και θα πουν πρέπει να γίνει αυτό. Επίσης και οικονομικά οι γυναίκες πληρώνονται λιγότερα από τους άντρες…».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ