Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Ιχθύς - Θετική & δημιουργική μέρα με λύσεις στα προβλήματα μας

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας στους Ιχθύς σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Ουρανό, μια θετική και δημιουργική όψη που μας επιτρέπει να σκεφτούμε λίγο πιο διαφορετικά και να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται με έναν ευφάνταστο τρόπο. Οι μεσημεριανές ώρες είναι λίγο πιο απαιτητικές για τις σχέσεις μας καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη, αλλά η όψη αυτή δεν προσφέρεται και σε επίπεδο δημιουργίας, γιατί μπορεί στην πορεία να μην μας ικανοποιεί αυτό που σκεφτήκαμε ή φτιάξαμε. Πολύ χαλαρές οι βραδινές ώρες με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα που μας κάνουν λίγο πιο ευαίσθητους και ονειροπόλους. Η όψη αυτή είναι υπέροχη, παρόλα αυτά, για να χαλαρώσουμε μετά από την πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας. Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες τα ζώδια που θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της μέρας σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση και ενδεχομένως με τις όψεις της φωτίζει κάποιες πτυχές της επαγγελματικής σας ζωής που επηρεάζουν και την πορεία σας τώρα και ειδικά τα σχέδια σας για το μέλλον. Σαφώς οι αλλαγές δεν συμβαίνουν μέσα σε μια μέρα όσο κι αν συνειδητοποιείτε τι φταίει. Χρειάζεται χρόνος αλλά και προσπάθεια από την πλευρά σας για να διώξετε ριζωμένες αντιλήψεις και συμπεριφορές. Σήμερα, παρόλα αυτά, με τις όψεις της Σελήνης μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι που αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία που θα σας οδηγήσει σε άλλο δρόμο. Οι βραδινές ώρες είναι πιο χαλαρές, αλλά είναι πιθανό να αισθάνεστε σύγχυση για κάποιο επαγγελματικό θέμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στους φιλικούς σας Ιχθύς δημιουργώντας μια θετική συνθήκη σε σχέση με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Θα νιώθετε την υποστήριξη τους ή τουλάχιστον την πρόθεση να σας βοηθήσουν κι αυτό από μόνο του φτιάχνει πολύ τη διάθεση σας. Από την άλλη, σε επίπεδο επαγγελματικό θα νιώθετε μεγαλύτερη σταθερότητα και οι άλλοι θα βλέπουν σε σας ένα άτομο που μπορούν να εμπιστευθούν την κρίση, τις αποφάσεις και τη δουλειά του. Η μέρα είναι θετική για να συνδεθείτε πιο στενά με τα άτομα που εργάζεστε μαζί τους, αλλά και για να έχετε ένα καλύτερο κλίμα και στο χώρο του σπιτιού. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις μεσημεριανές ώρες συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα ή δεσμεύσεις σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς σαφώς τα θέματα της καριέρας και της πορείας των επαγγελματικών σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Με κάποιο τρόπο, μολονότι έχετε αρκετά πράγματα να κάνετε, θα υπάρχει μια ροή και όλα θα γίνονται πιο εύκολα. Τις πρωινές ώρες με τη θετική όψη της Σελήνης μπορεί να έχετε κάποια νέα τα οποία θα είναι ευχάριστα σε σχέση με ένα προσωπικό σας θέμα ή σε σχέση ακόμη και με τη δουλειά. Από την άλλη μπορεί να οδηγήσει ένα φιλικό σας πρόσωπο που χρειάζεται βοήθεια και στήριξη σε σας. Έχετε τον τρόπο σας να είστε βράχοι δίπλα στους αγαπημένους σας, οπότε με χαρά θα μοιραστείτε μαζί τους το πρόβλημα τους. Δεν χρειάζεται να βρείτε λύση εσείς ή να το ζήσετε μαζί τους όμως. Μερικές φορές και μόνο ένας άνθρωπος να ακούσει αυτό που έχουμε να μοιραστούμε φτάνει για να νιώσουμε καλύτερα. Κι αυτό να κάνετε… να ακούσετε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ