Ειρήνη Νικολοπούλου στη Νανά Παλαιτσάκη: Μου έλεγαν ότι μοιάζω με τον Ρίτσαρντ Γκιρ - Ότι και να κάνουμε ο λαιμός δύσκολα κρύβεται όσο μεγαλώνουμε (βίντεο)

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την καριέρα της, τον ανταγωνισμό, και τα ευτράπελα στο επάγγελμά της.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου, μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση στην Νανά Παλαιτσάκη.

«Οι μαθήτριες μου που τους έκανα αγγλικά μου έλεγαν ότι έμοιαζα με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Με έχουν μπερδέψει με την Πόπη Τσαπανίδου. Μου έχει ζητηθεί από πολλούς σκηνοθέτες να γίνω ξανθιά, έλεγαν ότι το σκούρο δεν είναι τηλεοπτικό. Δεν άλλαξα ποτέ τα μαλλιά μου. Το «Φρου φρου» ήταν μία πολύ ωραία γαλλική εκπομπή, μου άρεσε πολύ. Είχα μία υπέροχη συνεργασία με την Λίζα Δουκακάρου, δεν σήκωσε καμία το χέρι στην άλλη ξέραμε τι κάνει η καθεμία», είπε αρχικά η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Για τον ανταγωνισμό που βίωσε:

«Αισθάνθηκα μεγάλη ζήλια από άντρες, κάποιες φορές δεν το καταλάβαινα. Το πλεονέκτημα μου ήταν ότι ήμουν μορφωμένη όταν μπήκα σε αυτό το επάγγελμα, αυτό προκάλεσε ζήλια σε κάποιους. Πίστευα ότι πρέπει να είμαι πάντα βαμμένη και χτενισμένη, επειδή είμαι άτομο της τηλεόρασης. Δεν πίστευα ότι είμαι ωραίο κορίτσι, πίστευα ότι έχω μεγάλη μύτη και μικρά μάτια. Οι άνθρωποι της δίκης μου γενιάς γνωρίζαμε ότι πρέπει να υποστούμε και την σεξουαλική παρενόχληση», σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

 

Για ένα περίεργο περιστατικό αποκάλυψε πως, «Ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Λ. Βαλέσα με αγκάλιασε για να βγάλουμε φωτογραφία και μου ξεκούμπωσε το στηθόδεσμο. Είναι λάθος να είσαι στην ίδια δουλειά με τον άντρα σου, δεν βοηθάει την προσωπική σχέση. Μου έχουν κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις που ένιωσα άβολα».

«Όταν μεγαλώνεις όσες επεμβάσεις και να κάνεις ο λαιμός δεν φτιάχνεται, άλλα δεν Θέλω να κάνω χειρουργεία. Κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό μου έκανα και άλλη σχέση άλλα το ξεπέρασα», δήλωσε κλείνοντας η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Δείτε ακόμα: Το eirinika στο Παρίσι 1: Τα σχέδια του Pablo Picasso & η βόλτα στο Marais - Μετά κουσκούς 18 € & μουσική jazz - Αχ τι ωραία (φωτό - βίντεο)

Μετά τη συνέντευξη σε ανάρτησή της η Ειρήνη Νικολοπούλου ανέβασε φωτογραφίες με τη Νανά Παλαισάκη και έγραψε:

"Δυό δεινοσαυρίνες της ελληνικής τηλεόρασης συνομιλούν , θυμούνται , διηγούνται , αγαπούν τις ρυτίδες της γνώσης ,των προσώπων τους αλλά κυρίως της ψυχής τους... Μα πόσο πόσο ωραία πέρασα απόψε μαζί σου Νανά μου @nanapalaitsaki
Ευχαριστώ γιά την συνέντευξη. Από το καλοκαίρι την είχα υποσχεθεί όταν ήμουνα στα Κύθηρα & Χάρηκα που μου είπες ότι επανέρχεσαι σ´αυτό που ξέρεις πολύ καλά

Κοινή διαπίστωση αυτή η λάμψη η περίφημη της τηλεόρασης οπως πολλοί την χαρακτηρίζουν είναι μόνο για το θεαθήναι…. πίσω από τα φώτα πίσω από τις κάμερες πληγωνόμαστε όπως σε πολλά επαγγέλματα , ίσως και λίγο περισσότερο , κουραζόμαστε πάρα πολύ , παλεύουμε πάρα πολύ και ελπίζω όταν κοιτάζουμε το φακό να τον κοιτάζουμε χωρίς να ντρεπόμαστε κανένα !!!

Για αυτή τη συνέντευξη μου με την Νανά Παλαιτσάκη για το @megatvcom και την εκπομπή της @nonoram @mega_kalimera φόρεσα κουστούμι της @marinavparis
Maquillage @vakroza, Coiffure @ioannis_hair_beauty_team"

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ