Η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου σε ντεκόρ υπερπαραγωγή: Το sequined φουστάνι στα χρώματα του ουράνιου τόξου (φωτό)

Πάντα εντυπωσιακή και καλοντυμένη η Ευγενία Νιάρχου

Η Ευγενία Νιάρχου, η πρωτότοκη κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώρια Γκίνες βρίσκεται στις Άλπεις και συγκεκριμένα στο Σεν Μόριτζ.

Σε ένα κάτασπρο τοπίο μέ τα σύννεφα κάτω από τις βουνοκορφές η 35χρονη χρυσή κληρονόμος μας δείχνει τα «Χειμωνιάτικα καμώματα».

Αυτόν τον χαρακτηρισμό δίνει σε ανάρτησή της από την Ελβετία.

Δείτε ακόμα: Glamour party στο Σεν Μόριτζ για την Ευγενία Νιάρχου και την «λαμπερή» οικογένεια των δισεκατομμυριούχων - Το σούπερ μίνι φόρεμα με παγιέτε (φωτό)

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα.

Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ενώ η ίδια ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων Venyx.

Δείτε ακόμα: Η Ευγενία Νιάρχου με το πιο τολμηρό outfit που την έχουμε δει - Με σώμα μανεκέν παρουσίασε τα κοσμήματα της - Ποιες φίλες της ήταν κοντά (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ