«Η μάνα μου είναι νεκρή»: Συγκλονίζει ο αδερφός του Σάκη Νικολάου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα – Εγώ της το είπα, «δεν θα ξεχάσω την κραυγή που έβγαλε» (βίντεο)

Με όσα είπε ο αδερφός του 43χρονου Σάκη, "λύγισε" ο Γιώργος Λιάγκας

Kατάθεση ψυχής έκανε το πρωί της Τετάρτης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο αδερφός του 43χρονου θύματος από το έγκλημα στη Χαλκίδα. «Την ημέρα που έμαθα για την δολοφονία του ήταν η μέρα των γενεθλίων μου, όμως για ένα περίεργο λόγο είχα κλειστό το κινητό μου. Όταν ξύπνησα είδα την γυναίκα μου να μιλά στο τηλέφωνο και να είναι σχεδόν λιπόθυμη», είπε.

Παράλληλα, αποκάλυψε «όταν με κάλεσε η μητέρα μου και με ρώτησε που είναι ο αδερφός μου, της είπα πως τον σκότωσαν και ειλικρινά σας μιλάω, αυτή την κραυγή που άκουσα εγώ στο τηλέφωνο, να μην το ακούσει ποτέ κανείς από την μάνα του».

Πολύ συγκινημένος ανέφερε πως «εμείς δεν είμαστε δολοφόνοι και δεν θέλουμε εκδίκηση. Εμείς θέλουμε πίσω τον Σάκη, αλλά δεν μπορούμε να τον έχουμε», και συνέχισε λέγοντας πως «η μάνα μας πλέον είναι νεκρή. Δεν μας νοιάζει ο λόγος που όπλισε το χέρι της 39χρονης, αλλά το αποτέλεσμα».

Διαβάστε ακόμα: «Τον παρενοχλούσε, δεν περιμέναμε ότι θα φτάσει σε αυτό»: Μιλά η γυναίκα του 43χρονου που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα – Του έστησε καρτέρι για 4 ώρες (βίντεο)

«Δεν ξέρω πώς ξεπερνιέται αυτό. Συλλυπητήρια, δύναμη εύχομαι. Είσαι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος. Ήταν τόσο γλυκός όσο είσαι εσύ ο Σάκης;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και εκείνος του απάντησε: «Όχι, ήταν πιο πολύ».

 

 

Η εξομολόγηση του αδερφού του θύματος, που ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος της βιντεοκλήσης «λύγισε» τον Γιώργο Λιάγκα, που ζήτησε από τους συνεργάτες του να πάνε σε διαφημίσεις.

Διαβάστε ακόμα: Τραγικές φιγούρες μητέρα και σύζυγος: Υποβασταζόμενες στην κηδεία του 43χρονου Σάκη στη Χαλκίδα – «Τον κατακρεούργησε» λέει ο αδερφός του (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ