Συγκινεί ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν ο πατέρας μου» - «Το συνειδητοποίησα 10 χρόνια μετά» (βίντεο)

Η εξομολόγηση του Γιώργου Μαργαρίτη

Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης στην εκπομπή «Μega Stories» το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου μίλησε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου, για την καριέρα του, τα "πολιτικά του φρονήματα" τη σχέση του με τις κομματικές παρατάξεις, τον πατέρα του, αλλά και τα πάθη του.

Αποκαλυπτικός, ξεχωριστός, μοναδικός όπως πάντα.

«Ήσουν πάντοτε αριστερός;» ρωτήθηκε. «Να σου πω κάτι; Οι κεντρώοι με τους αριστερούς είναι κοντά, δεν είναι μακριά. Ήμουν εργάτης αρκετά χρόνια και νιώθω εργάτης, πού θα είμαι;

Αλλά εγώ είμαι τραγουδιστής, τώρα, όλων των Ελλήνων και δεν σου κρύβω ότι έχω φίλους από όλα τα κόμματα και κάνουμε παρέα», απάντησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Η μεγαλύτερη απώλεια ήταν του πατέρα μου»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποια ήταν η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσε είπε: «Η μεγαλύτερη απώλεια για μένα ήταν ο πατέρας μου. Όχι αμέσως όμως ο πόνος. Μετά από δέκα χρόνια ήταν ο δυνατός ο πόνος μου. Γιατί; Θυμήθηκα ότι, επειδή ο πατέρας μου δεν γνώρισε πατέρα, τον άφησε στην κοιλιά ο πατέρας του, όπως ούτε κι εγώ γνώρισα τον παππού μου, έλεγε συνέχεια “Τι ανάγκη έχετε εσείς, έχετε τον πατέρα σας”. Αυτή η κουβέντα… την οποία όταν ήμουν πολύ μικρός δεν την έπαιρνα στα σοβαρά».

«Όσο μεγάλωνα όμως έλεγα πόσα παιδάκια είναι αυτά, πόσος κόσμος είναι αυτός που δεν γνώρισε έναν από τους γονείς του, για να καταλάβουμε εμείς οι υπόλοιποι τον πόνο που έχουν. Δεν είναι εύκολο να το καταλάβουμε, αφού το φαγητό αυτό εμείς δεν το φάγαμε. Βέβαια, δεν είναι ό,τι καλύτερο για έναν άνθρωπο, αλλά να που συμβαίνει».

Τα πάθη και οι έρωτες

«Εγώ πέρασα καλά με τις γυναίκες. Και ερωτεύτηκα και πολλές φορές. Γιατί έτυχα με καλά κορίτσια. Παντρεύτηκα αρκετά μεγάλος, 44 χρονών. Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου είπα “εδώ είμαι” γιατί δεν με έπαιρνε και άλλο».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γιώργος Μαργαρίτης λυγίζει στον αέρα για τα παιδικά του χρόνια: ''Δεν είχαμε να φάμε, δεν είχαμε ρούχα να φορέσουμε''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ