Τα "έσπασαν" ο Κωνσταντίνος Αργυρός & η Καλομοίρα στο after party της Σήλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι -Εκεί και ο σύζυγος της, Νίκος Τσάκος μαζί με δεκάδες celebrities καλεσμένους (φωτό - βίντεο)

Ξέφρενο γλέντι!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη μόδας της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 της Σήλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό της με τις δημιουργίες Υψηλής ραπτικής που παρουσίασε.

Διαβάστε ακόμη: Η Σήλια Κριθαριώτη στο Παρίσι! Εντυπωσίασε με την haute couture κολεξιόν της - Το σόου "άνοιξε" η Ναόμι Κάμπελ! (βίντεο)

Φυσικά, μετά ακολούθησε και after party, στο οποίο τραγούδησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και η Καλομοίρα και όλοι ξεσηκώθηκαν.

Μέσα από τα social media βλέπουμε διάφορα στιγμιότυπα από την κεφάτη βραδιά με όλους τους καλεσμένους να περνάνε τέλεια.

σιλια

Σίλια

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Isabel Getty, η Sabrina Percy, η Καλλιόπη Καρέλα, η Ρόη Αποστολοπούλου, η Χριστιάννα και η Αναστασία Καίσαρη, η Δήμητρα Κούστα, η Βέτα Τσουκαλά, η Μάριλη Γλύπτη, η Καρολίνα Αγγελοπούλου, η Μαρίνα Βερνίκου, η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου Αλεξία Κληρονόμου.

Σίλια

silia

Φυσικά, στο πλευρό της ήταν ο εφοπλιστής σύζυγός της Νίκος Τσάκος, ο οποίος μαλιστα την κοιτούσε με αγάπη ενώ εκείνη διασκέδαζε με τα τραγούδια του Αργυρού.

Μπορούμε, μάλιστα να διακρίνουμε και το look της Σήλιας που επέλεξε μαύρο εφαρμοστό φόρεμα με μακρύ μανίκι και high knee μπότες.

Πάντα επιτυχίες θα ευχηθούμε εμείς στη Σήλια Κριθαριώτη!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ