Σοκ! Δείτε το βίντεο που πηδάει από τον 29ο όροφο - Το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ - "Έφυγε" ακαριαία

Πολύ κρίμα ...

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ο αδερφός ενός "base jumper", ο οποίος πήδηξε από τον 29ο όροφο κτηρίου με αλεξίπτωτο που δεν άνοιξε ποτέ ...

Ο Nathy Odinson, 33 ετών, από το Huntingdon του Cambridgeshire, ανέβηκε παράνομα στην κορυφή του κτιρίου στην Ταϊλάνδη.

Ο αδελφός του Ed Harrison είπε ότι το βίντεο των τελευταίων στιγμών του αδελφού του δείχνει ότι το αλεξίπτωτό του πιάστηκε στον ιμάντα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε «καμία πιθανότητα» να ανοίξει.

Ο Harrison, από το St Neots, ανέφερε ότι παρά τη σημαντική εμπειρία του αδελφού του – καθώς είχε πραγματοποιήσει «5.000 άλματα σε όλο τον κόσμο» – έκανε το μοιραίο λάθος «χωρίς να το καταλάβει».

Ο Harrison δήλωσε στη Sun ότι ο αδελφός του «θα λείψει σε τόσους πολλούς… Ήταν διασκεδαστικός και χαρούμενος και υπέροχος με τα παιδιά. Ήταν ήρωας για τους τρία μου παιδιά».

Να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος είχε ξανα ανέβει στο κτίριο κάνοντας βιντεάκια για τα social media.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

 

Ο φρουρός ασφαλείας Kanet Chansong, 33 ετών, είπε: «Άκουσα τον ήχο του δέντρου και νόμιζα ότι ήταν ένα κλαδί που έπεσε στο έδαφος». «Μια γυναίκα ούρλιαξε κι έτσι πέρασα και κατάλαβα ότι ήταν άνθρωπος. Ήταν νεκρός. Είδα ότι είχε πηδήξει από το κτίριο ».

Ο υπολοχαγός της αστυνομίας Kamolporn Nadee, Αναπληρωτής Επιθεωρητής Ερευνών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Bang Lamung, είπε ότι δεν υπήρχαν σημάδια ότι ο Odinson είχε δεχτεί επίθεση. Ο αστυνομικός είπε: «Το αλεξίπτωτο που χρησιμοποιούσε ο νεκρός για να πηδήξει δεν λειτούργησε καλά και δεν ήταν κεντραρισμένο όπως έπρεπε. Ήταν σε τραγική κατάσταση όταν φτάσαμε».

«Ο φίλος του που κατέγραψε το βίντεο με την πτώση ανακρίθηκε και το βίντεο εξετάστηκε ως αποδεικτικό στοιχείο. Οι ιατροδικαστές ερευνούν περαιτέρω την υπόθεση. Εξετάζουν το αλεξίπτωτο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ