Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου: «Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με νοιάζει ο άνθρωπος που το λέει - Καμία ενόχληση» (βίντεο)

"Δεν χαλάει την ζαχαρένια του" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε στην κάμερα του «I love Σου Κου», για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην εκπομπή όσο έλειπε η Φαίη Σκορδά λόγω της απώλειας του πατέρα της και για τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου σε βάρος του.

«Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει. Από σεβασμό στη Φαίη δε θέλω να τα γυροφέρνουμε (σ.σ. για την καρέκλα), ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δε με ενδιαφέρει καθόλου, και όποιος είπε κάτι, πάλι δε με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Τι να απαντήσω στην Κατερίνα Καινούργιου; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δε θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα ειλικρινά.

Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με νοιάζει άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση.

Μπαίνει από εδώ και βγαίνει από εκεί. Δε χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δε νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα. Ειλικρινά, δε με αγγίζει, δε με νοιάζει, δε με ακουμπάει.

Θέλω να είναι καλά, να έχει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό,τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου. Πώς είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Εγώ θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο στο Instagram, όχι στην τηλεόραση, να κάνω μια αναφορά μόνο στη Φαίη.

Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω; Άρα υπάρχει σύγχυση» συνέχισε ο δημοσιογράφος

Η δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου:

 

 

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα:

 

 

Ανέφερε μάλιστα, για όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή μνημόσυνο: «Θα τους άρεσε να το ακούγανε αυτό αν είχανε χάσει τον γονιό τους;».

Η Μπέττυ Μαγγίρα, βέβαια, σχολίασε «Για την καρέκλα θα συμφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε. Αισθητικά ήταν… μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα. Ήταν περίεργο, δεν ήταν ωραίο»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ