Ελίζα Βόζεμπεργκ για Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! - Θα προστατέψω με κάθε μέσο την υπόληψή μου» (βίντεο)

«Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια» λέει η ευρωβουλευτής της ΝΔ

Την οργή της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζας Βόζεμπεργκ, προκάλεσαν όσα υπονόησε σε βάρος της ο πρώην βουλευτής του ίδιου κόμματος, Μπάμπης Παπαδημητρίου, για ένα «βαρύ θέμα» που δεν έχει λυθεί. Σε ανάρτησή της στο Twitter, η κ. Βόζεμπεργκ κάλεσε τον Μπάμπη Παπαδημήτριου να ανακαλέσει δημόσια όσα έχει πει για το πρόσωπό της και τονίζει ότι «θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο την υπόληψή μου».

«Κανένα απολύτως θέμα δεν είχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπάμπης Παπαδημητρίου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψή μου, την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια. Ε.», έγραψε η Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Προηγουμένως, σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε πει: «Το θέμα της κυρίας Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή, αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Όταν θα λυθεί οριστικά…

Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί, λύνεται αυτομάτως και του κ. Κεφαλογιάννη».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ