Δώρα αγάπης στο M Shop ! Το Κατάστημα του Μεγάρου, γιορτάζει αυτές τις μέρες την αγάπη σε κάθε μορφή & απόχρωση!

«Η αγάπη είναι μια τέχνη, ακριβώς όπως και η ζωή. Και η μαθητεία μας στην αγάπη, αν τη θελήσουμε, είναι ίδια ακριβώς με τη μαθητεία μας στις άλλες τέχνες: μουσική, ζωγραφική, γλυπτική, ιατρική, μηχανική...» έλεγε ο Έριχ Φρομ.

Το M Shop, το Κατάστημα του Μεγάρου, γιορτάζει αυτές τς μέρες το πιο δυνατό συναίσθημα: ΑΓΑΠΗ σε κάθε μορφή και απόχρωση! Και σας προτείνει, για τη φετινή γιορτή του έρωτα, τα πιο καλαίσθητα χειροποίητα δώρα, που φτιάχτηκαν ειδικά για το M Shop και που θα αγοράσετε αποκλειστικά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μουσικά CD, συλλεκτικά βινύλια, λογοτεχνικά βιβλία και παραμύθια,παιχνίδια, γλυπτά διακοσμητικά, τσάντες, χρηστικά αντικείμενα και κοσμήματα εμπνευσμένα από το μαγικό σχήμα της καρδιάς, το ζωτικό χρώμα του αίματος, το ανθεκτικό μέταλλο του χρυσού!

Στον φιλόξενο χώρο του MSHOP διαλέγουμε, για τους μικρούς και τους μεγάλους έρωτες της ζωής μας, δημιουργίες μοναδικής αισθητικής και φαντασίας, με τη σφραγίδα γνωστών ελλήνων καλλιτεχνών, σε αναπάντεχους συνδυασμούς υλικών και πανδαισία χρωμάτων.
Δείτε ακόμη:Τα 5 εστιατόρια που θα γιορτάσετε φέτος την αγάπη σας: Gallina Gorlomi Lolita’s Pharao & μια έκπληξη -«Άλλωστε ο έρωτας περνάει από το στομάχι» (φωτό)
Εργα των:  Ανδρέα Ψαράκου, Τhyga Terra, Anna Tsalaga, Ygrec, Σοφίας Παπακώστα, Ναταλίας Πράπα, Nadia Bele, Ηλία Λαλαούνη, Mantility, Kiko, Θανάση Λάλα, Laterna, Άγγελου Αγγελίδη, Γιάννη Γκίκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ