Μια βασίλισσα μόνη ... Η Καμίλα παρακολούθησε χθες συναυλία χωρίς τον Κάρολο - Ξεκινησε τις υποχρεώσεις της «αντιβασιλείας» (φωτό)

Πέφτει το "βάρος" πάνω της

Ασυνόδευτη, χωρίς το στήριγμα της, εθεάθη η Βασίλισσα Καμίλα ...

Η 76χρονη royal παρευρέθηκε σε συναυλία στον καθεδρικό ναό του Salisbury.

 Η βραδιά πραγματοποιήθηκε για να γιορταστεί το έργο των τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων των The Wiltshire Bobby Van Trust, The Wiltshire Air Ambulance, Community First – Youth Action Wiltshire και των συνταγματικών φιλανθρωπικών οργανώσεων των The Grenadier Guards και The Rifles.

Η Καμίλα παρακολούθησε τη μουσική βραδιά από την πρώτη σειρά αλλά αυτό που έλειπε από δίπλα της ήταν ο σύζυγος της, Βασιλιάς Κάρολος.

Ήδη, έχει αναλάβει κάποια καθήκοντα για λογαριασμό του Καρόλου.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο 75χρονος διαγνώστηκε με άγνωστης μορφής καρκίνο και ήδη έχει ξεκινήσει τις θεραπείες.

 

 

Εξακολουθεί να είναι αρχηγός του κράτους, αλλά για όσο διάστημα πραγματοποιεί τις θεραπείες δε θα πραγματοποιεί τα βασιλικά του καθήκοντα.

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Καμίλα, Πριγκίπισσα Άννα & Πριγκίπισσα Κέιτ: Οι 3 γυναίκες που θα αντικαταστήσουν τον ασθενή Βασιλιά Κάρολο μαζί με τον διάδοχο Γουίλιαμ

Υπάρχει ένας συνταγματικός μηχανισμός για όταν ο αρχηγός του κράτους αδυνατεί να ασκήσει επίσημα καθήκοντα - σε αυτήν την περίπτωση μπορούν να διοριστούν «σύμβουλοι του κράτους» για να υποκαταστήσουν τον μονάρχη. 

Προς το παρόν περιλαμβάνει τη βασίλισσα Καμίλα, τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο, με τον πρίγκιπα Χάρι και τον πρίγκιπα Άντριου να μην καλούνται πλέον ως μη εργαζόμενοι βασιλικοί.

Για την ώρα, είδαμε μόνο την Βασίλισσα Καμίλα, η οποία συνεχάρη τους υπεύθυνους για τη βραδιά και φάνηκε να εντυπωσιάστηκε από το αποτέλεσμα.

Για την ειδκή περίσταση, επέλεξε επίσημο, κομψό look.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Απίστευτο! Πως ο καρκίνος του Καρόλου βάζει ξανά στο "παιχνίδι" τον πρίγκιπα Χάρι - Ως δεύτερος στη διαδοχή του θρόνου της Βρετανίας, υποχρεωτικά θα έχει ρόλο στο συμβούλιο

Φόρεσε λευκό παλτό @fiona_clare_couture, το οποίο συνδύασε άψογα με μαύρο δερμάτινο clutch, που κόστισε £1,400 και ασορτί σουέντ ψηλές μπότες αξίας, £445.

Σίγουρα, πίσω από το χαμόγελο της, κρυβόταν η αναστάτωση και το άγχος για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της και Βασιλιά της Αγγλίας.

Παρόλα αυτά στεκόταν στα πόδια της, δείχνοντας το πόσο δυνατή είναι.

Διαβάστε ακόμη: Κάρολος Γ': «Ο βασιλιάς έχει καρκίνο»: Δείτε όλους τους τίτλους που "φιγουράρουν" στα Βρετανικά μέσα - "Πάγωσαν" τα πρωτοσέλιδα

Αυτές τις μέρες θα τη βλέπουμε ολοένα και πιο συχνά ... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ