Τζέιμς Δαλαμάγκας: Τον αναζητούν οι Αρχές για τη δολοφονία ομογενή - Πιστεύουν ότι βρίσκεται στην Ελλάδα & προσφέρουν αμοιβή 123.000 ευρώ (βίντεο)

Ο Νο.1 καταζητούμενος στην Αυστραλία....

Μυστήριο γύρω από την υπόθεση του Τζέιμς Δαλαμάγκα.

Ο άντρας αναζητείται από τις Αρχές για τη δολοφονία ομογενή πατέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τον Guardian, πριν 25 χρόνια και συγκεκριμένα το 1999 δολοφονήθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος από τον Τζέιμς Δαλαμάγκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Belmore του Σίδνεϊ.

Μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε στην Αυστραλία για να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο επικίνδυνου, σύμφωνα με τις Αυστραλιανές Αρχές, ομογενή. Η υπόθεση ήρθε ξανά στο προσκήνιο στην Αυστραλία πριν από περίπου ένα μήνα όταν οι αστυνομικοί παρουσίασαν εκ νεόυ τα στοιχεία τους στους δημοσιογράφους.

«Είναι πολύ σημαντικό να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο. Στην Ελλάδα θα παραγραφεί σε λίγο αυτό το αδίκημα. Πιστεύουμε πως κάποιος εκεί ξέρει, πού είναι ο Δαλαμάγκας. Δεν σταματάμε μέχρι να τον βρούμε. Προτρέπουμε τον λαό της Ελλάδας να μας βοηθήσει να βρούμε τον Δαλαμάγκα». Η ελληνική αστυνομία όλα αυτά τα χρόνια βοηθάει τις αρχές της Αυστραλίας με έρευνες σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς μπορεί να χρησιμοποιεί τα ονόματα «Τζέιμς», «Τζιμ», «Τιμ», «Δημήτριος», «Δημήτρης», «Μήτσος», «Τάκης», «Κάνης» ενώ θεωρείται βέβαιο ότι μιλάει καλά ελληνικά λόγω των χρόνων που έχει ζήσει στην Ελλάδα.

Οι αρχές της Αυστραλίας έχουν φτιάξει μια κατά προσέγγιση απεικόνιση του καταζητούμενου βάση της εξέλιξης της ηλικίας του, για να βοηθήσει τους μάρτυρες για τον εντοπισμό του.

Πώς είναι σήμερα ο Τζέιμς Δαλαμάγκας



Ο Τζέιμς Δαλαμάνγκας έχει ύψος 1.82, καστανά μαλλιά και μάτια και ένα τατουάζ με ελληνικά γράμματα στο δεξί του αντιβράχιο. Ο πατέρας του που ζει στην Αυστραλία λέει πως δεν έχει καμία επαφή όλα αυτά τα χρόνια με τον καταζητούμενο γιο του, κάτι που οι Αρχές δεν πιστεύουν. Η καταγωγή του πατέρα του είναι από τον Γοργόμυλο Πρέβεζας και της μητέρας του από την Τεμένη Αιγίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ