Οι σπανιότατες εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσια μετά τις φήμες της παράλληλης σχέσης με τον κουνιάδο της - Η οργισμένη ανακοίνωση του παλατιού της Μαδρίτης (φωτό)

Την προστατεύει!

Έπειτα από το μεγάλο σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί στο Παλάτι της Ισπανίας γύρω από το όνομα της Βασίλισσας Λετίσια έχουμε παρατηρήσει κάποιες αλλαγές...

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε σκάσει σαν βόμβα η είδηση της παράλληλης σχέσης της 51χρονης royal με τον κουνιάδο της, Jaime Del Burgo, ενώ ήταν παντρεμένη με τον Βασιλιά Φελίπε.

Διαβάστε ακόμη: Βόμβα στο θρόνο της Ισπανίας! Ο πρώην γαμπρός της Βασίλισσας Λετίσια λέει ότι είχε σχέση μαζί του - Το μήνυμα & η φωτό που δημοσίευσε

Ο 53χρονος είχε ισχυριστεί ότι επρόκειτο να παντρευτεί το 2004 με την (τότε) δημοσιογράφο και ότι είχαν παράλληλη σχέση ακόμη και κατά τη διάρκεια του γάμου της.

Φυσικά, είχε δημιουργηθεί μεγάλος σάλος με τον κόσμο να διχάζεται για την αξιοπιστία της Βασίλισσας, που έχει αγαπηθεί πολύ από το λαό.

Διαβάστε ακόμη: Σκάνδαλο στο παλάτι της Ισπανίας - Η βασίλισσα Λετίσια φέρεται να ήθελε παιδί με τον εραστή της - Σχεδίαζαν να αγοράσουν σπίτι στο Λος Άντζελες

Το παλάτι της Μαδρίτης, λοιπόν, θεώρησε απαραίτητο να προστατέψει την Λετίσια με μία ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

Με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η 51χρονη, σημειώσει στην λεζάντα:

"Μπροστά στην άθλια και καταστροφική εκστρατεία κατά του Στέμματος μέσω προσβολών και κακόβουλων σχολίων σχετικά με την Βασίλισσα Λετίσια, δεν υπάρχει χώρος για πλευρές ή εύθραυστη συζήτηση. Η επίθεση είναι εναντίον του Στέμματος, της δημοκρατικής Ισπανίας και της συνύπαρξης, χρησιμοποιώντας τις πιο άθλιες μεθόδους προσωπικών επιθέσεων εναντίον μέλους της Βασιλικής Οικογένειας, γνωρίζοντας την έλλειψη θεσμικής απάντησης που απαιτούν αυτές οι περιπτώσεις, όση προσπάθεια κι αν κοστίζει.

Το μίσος και η δυσαρέσκεια προς τη βασίλισσα Λετίσια είναι κάτι που πολλοί έχουν κουβαλήσει μέσα τους εδώ και χρόνια και το εκφράζουν με εξαγριωμένα λόγια εκμεταλλευόμενοι την άθλια ερμηνεία ενός δημοσιογράφου σε αναζήτηση ενός χαμένου ρόλου και ο οποίος, ας θυμηθούμε, ξεκίνησε εκστρατεία εναντίον Η βασίλισσα Σοφία πριν από λίγο καιρό.

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον άθλιο χαρακτήρα, οι επιθέσεις στο Στέμμα γίνονται πολύ πιο εμφανείς από ποτέ, κάνοντας πολλούς άλλους κοντόμυαλους να πέσουν στο παιχνίδι, που οδηγούνται σαν αρνιά εκεί που τους κατευθύνουν και που μετά δεν θα ξέρει πώς είναι εκεί, ούτε τις συνέπειές τους. Ας είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι γιατί διακινδυνεύουμε τη δημοκρατία στην Ισπανία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ,ΖΗΤΩ Η ΙΣΠΑΝΙΑ , ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ"


instagram @casarealdeesana

Έκτοτε, έχουμε παρατηρήσει ότι οι εμφανίσεις της Βασίλισσας Λετίσιας έχουν ελλαττωθεί αρκετά.

Επίσης, φαίνεται να είναι προσεκτική στις κινήσεις και σε αυτά που λέει.

Όσον αφορά το στυλ της είδαμε κι εκεί, ότι πλέον επιλέγει σύνολα "συντηρητικά" με κλειστό ντεκολτέ.

Εν αντιθέσει, βλέπουμε συχνά τη Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας να πραγματοποιεί επισκέψεις σε δημόσιους χώρους.

Το Παλάτι πιθανώς θεώρησε ως στρατηγική να προβάλλεται περισσότερο η 85χρονη royal, ώστε να τραβήξει την προσοχή του κόσμου και να ξεχαστεί το σκάνδαλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ