Ύμνος στην κάθε ηλικία από το βίντεο της Jennifer Aniston για τα γενέθλιά της - 55 χρονών η Ελληνοαμερικανίδα Jennifer Αναστασσάκη (φωτό & βίντεο)

Όσο μεγαλώνει ομορφαίνει η ηθοποιός!

 

Η Jennifer Aniston έγινε 55 και το γιόρτασε με ένα εντυπωσιακό βίντεο στο Instagram, το οποίο μοιράστηκε με τους εκατομμύρια followers της.

Η ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τις ευχές γενεθλίων με ένα υπέροχο βίντεο που παρουσιάζει στιγμές από τα νιάτα της έως σήμερα.

Το βίντεο ξεκινά με μια σκηνή από τα "Φιλαράκια", όπου η "Ρέιτσελ Γκριν" γιορτάζει τα 30α γενέθλιά της, ακολουθούμενη από μια συλλογή φωτογραφιών που καλύπτουν την πορεία της από την παιδική ηλικία έως την παρουσία της στο κλασικό σήριαλ των '90s και μετέπειτα.

Η Aniston δείχνει ότι παραμένει ο εαυτός και απλά προσπαθεί μόνο για να γίνει η καλύτερη εκδοχή αυτού!

Αναλλοίωτη στον χρόνο φυακά!

Στο βίντεο, συνοδευόμενο το τραγούδι "The Layers" του Stanley Kunitz, ακούγεται να μιλά για τη σημασία των γενεθλίων.

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1,5 εκατομμύριο likes μέσα σε λίγες ώρες, ενώ οι ευχές από διάσημους φίλους και θαυμαστές έπεσαν βροχή.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Aniston γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Οκς της Καλιφόρνια των Η.Π.Α με γονείς τον Έλληνα ηθοποιό Τζον Άνιστον, που κατάγεται από τα Χανιά και μητέρα την επίσης ηθοποιό Νάνσι Ντάου (1936-2016 που έχει ιρλανδική και σκωτσέζικη καταγωγή.

Το ελληνικό της όνομα είναι Ιωάννα Γενοβέφα Αναστασάκη.

Προσωπική ζωή

Το 1998, άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι της Αμερικής.

Στις 29 Ιουλίου 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού και ενώ αρχικά, όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που επρόκειτο να αποκτήσει παιδιά, τον Οκτώβριο του 2005, ήρθε το διαζύγιο.

Τότε, ο Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Ο κύριος και η κυρία Σμιθ μαζί με την Αντζελίνα Τζολί, και οι φήμες ήθελαν τους δύο ηθοποιούς να έχουν δεσμό, εν αγνοία της Άνιστον.

Έπειτα από χρόνια η Άνιστον ήταν πληγωμένη από την απιστία του Πιτ και χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να το ξεπεράσει.

Δήλωσε σε συνέντευξη της για τη σχέση τους: «Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, αλλά περίπλοκη σχέση...».

pinterest/ceren(gt)

pinterest/ceren(gt)

pinterest/jenejomes

Στη συνέχεια, παντρεύτηκε τον ηθοποιό και σεναριογράφο Justin Theroux το 2015, αλλά και αυτή η σχέση έληξε με διαζύγιο το 2017.

pinterest/usatoday

pinterest/usatoday

Διαβάστε επίσης: Πόσα; 12 ; Nαι! 12 χρόνια πέρασαν για να ξεχάσει η Τζένιφερ Άνιστον τον Μπραντ Πιτ (φωτό - βίντεο)

Φυσικά την τίμησαν με αναρτήσεις τους στο Instagram και οι αγαπημένες τις φίλες Courteney Cox, Salma Hayek, Reese Witherspoon.

 

 

 

 

 

 

Φαίνεται πόσο την αγαπούν!

Διαβάστε επίσης: Τζένιφερ Άνιστον: «Ξεκουράσου αδερφούλη» - Το συγκινητικό μήνυμα για τον Μάθιου Πέρι ραγίζει καρδιές

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ