Πόσα; 12 ; Nαι! 12 χρόνια πέρασαν για να ξεχάσει η Τζένιφερ Άνιστον τον Μπραντ Πιτ (φωτό - βίντεο)

«Πάντα ήταν δύσκολα για εμένα στις σχέσεις».....

H Jennifer Aniston πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της, μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt. 

 

 

 

 

  • Photo: @aniston_brennifer/ instagram

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας The Wall Street Journal, πέρασαν 12 χρόνια μετά από αυτό το διαζύγιο, μέχρι τη σχέση της με τον Justin Theroux και ο λόγος, είναι βαθύς:

 

 

«Πάντα ήταν λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, γιατί πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν μου άρεσε η ιδέα να θυσιάσω αυτό που ήμουν ή αυτό που χρειαζόμουν, δεν ήξερα πραγματικά πώς να το κάνω αυτό. Ήταν πιο εύκολο να είμαι απλά σόλο. Δεν είχα καμία εκπαίδευση σε αυτό το πάρε – δώσε».

Η Άνιστον μίλησε για τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ τόσο στον γάμο όσο και στις επιχειρήσεις, αλλά και για ττο μερίδιό της στο Plan B, την εταιρεία παραγωγής τους.

 

 

Μετά την αποχώρησή της, η εταιρεία απέκτησε υποψηφιότητες για Όσκαρ και κύρος και ο Pitt κέρδισε πολλά χρήματα. Χαρακτήρισε την εγκατάλειψη του Plan B στον Pitt "τη μοναδική απόφαση. Και όχι με αρνητικό τρόπο. Ήταν απλά αυτό που ήταν σωστό εκείνη τη στιγμή". 

 

 

"Υπήρξε μια στιγμή στον κόσμο μου, στην καριέρα μου, όπου συνειδητοποίησα ότι δεν είναι επιθετικό  να υπερασπίζεσαι αυτό που σου αξίζει και αυτό που θέλεις", είπε.

Η Aniston μίλησε και για το πόσο επηρεάστηκε και από την ασταθή προσωπική ζωή των γονιών της και τις συνεχείς τους κόντρες, θεωρώντας πως δεν είχε ερεθίσματα για το πως θα πρέπει να είναι εκείνη στη δική της ζωή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ