Η 25χρονη Τάιλα «κοιμήθηκε» με 22 άντρες κατά τη διάρκεια των 10ήμερων διακοπών της – Έψαχνε παρηγοριά στον χωρισμό της (φωτό & βίντεο)

Πότε πρόλαβε;

Μια κοπέλα από την Αυστραλία, η 25χρονη Taila Maddison, που εργάζεται στον χώρο του σεξ, έδωσε συνέντευξη όπου μίλησε ανοικτά για τη ζωή της και τις πρόσφατες διακοπές της στην Ευρώπη.

Μετά από ένα πρόσφατο χωρισμό, αποφάσισε να ζήσει  με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Έτσι κοιμήθηκε με 22 άνδρες κατα την διάρκεια των 10ημερων διακοπών της.

Η παραδοχή αυτή έγινε γνωστή μέσω του διαδικτύου, και ένας influencer, γνωστός ως Freddiemc, κατήγγειλε τη συμπεριφορά της ως "ντροπή για ολόκληρη την οικογένειά της."

Η αντίδραση στο διαδίκτυο ήταν έντονη, με αρκετούς άνδρες να εκφράζουν μίσος προς την Taila Maddison.

Πολλοί την κατηγόρησαν και εξέφρασαν αμφιβολίες για τη γενική αξιοπιστία της γυναίκας και της γενιάς της.

Η Maddison δήλωσε ότι έχει συνηθίσει να δέχεται κριτική λόγω της φύσης της δουλειάς της, αλλά σημειώσε ότι αυτή η επίθεση έγινε επειδή είναι μια γυναίκα που μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.

 

 

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε περισσότερες από 5,1 εκατομμύρια προβολές και κατακλύστηκε από σχόλια, πολλά από τα οποία ήταν εξαιρετικά προσβλητικά.

Ωστόσο, πολλοί έσπευσαν να την υπερασπιστούν, επισημαίνοντας ότι τα σχόλια θα ήταν πιο θετικά «αν ήταν άνδρας».

«Προσπαθώ να μπλοκάρω τα περισσότερα αρνητικά μηνύματα, αλλά σε αυτή την κλίμακα είναι δύσκολο να τα αγνοήσω», είπε.

Δείτε αναρτήσεις της Taila:

 

 

 

 

 

 

Το κορίτσι συμπλήρωσε ότι «Νομίζω ότι το να αποκαλείται κανείς “ντροπή” είναι σκληρό. Αν ήταν άντρας αυτός που δημοσίευσε το βίντεο, ο ίδιος και οι φίλοι του θα πανηγύριζαν γι’ αυτό. Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι αυτού του είδους τα πρότυπα εξακολουθούν να υπάρχουν το 2024».

Διαβάστε ακόμα: Story of the day: 87χρονη γιαγιά πλάκωσε στο ξύλο τον 17χρονο ληστή της - Μετά του έδωσε να φάει, ήταν ο κηπουρός της (βίντεο)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ