Δείτε βίντεο με τον απρόσκλητο Κασσελάκη σε εμφάνιση έκπληξη στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς - Τα 'χασε η Αχτσιόγλου, η ψυχρή χειραψία και η... ατάκα

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, βραχυκύκλωσε Νέα Αριστερά και ΠΑΣΟΚ

Απρόσκλητος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε εκδήλωση για την Κεντροαριστερά στην οποία μετείχαν η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, προκαλώντας αποδοκιμασίες σε παρεβρισκόμενους, αλλά και χειροκροτείματα από άλλους.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε η «Εφημερίδα των Συντακτών», με τίτλο «Απέναντι στον Μητσοτάκη ποιος;», στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές η Έφη Αχτσιόγλου, ο Διονύσης Τεμπονέρας και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς τις τελευταίες ημέρες, με τον Στέφανο Κασσελάκη να εμφανίζεται αιφνιδιαστικά στην αίθουσα, τη στιγμή που τον λόγο είχε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρώην υπουργός, που αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ λίγους μήνες πριν, με εμφανή αμηχανία στο βλέμμα της, χαιρέτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας «Γεια σου, Στέφανε».

Όταν ο συντονιστής της εκδήλωσης, δημοσιογράφος Δ. Τερζής, έσκυψε και την ενημέρωσε ότι στη συνέχεια θα του δώσει τον λόγο, η Έφη Αχτσιόγλου αντέτεινε: «Να μιλήσω, όμως, πρώτα».

 

Βίντεο από την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ