Βίντεο της ντροπής για επιβάτη αεροπλάνου – Δίνει μπουνιές μπουνιές σε αεροσυνοδό – Τα κάνει «λίμπα» - Τελικά τον έδεσαν (βίντεο)

Σοκ!

Σε πτήση των Thai Arways από την Μπανγκόγκ προς το Λονδίνο στις 07/02 εκτυλίχθηκε περιστατικό αποτρόπαιης βίας.

Επιβάτης σε κατάσταση πανικού ξεκίνησε να σπάει ότι βρίσκεται μπροστά του, με αποτέλεσμα να βαρά ανεξέλεγκτα την αεροσυνοδό, σύμφωνα με την Daily Mail.

Άλλοι επιβάτες και μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να μπούν στην μέση, αλλά η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου με τον 35χρονο άνδρα να γρονθοκοπά έναν αεροσυνοδό, που σωριάστηκε στο πάτωμα, όπως φαίνεται και σε βίντεο που τράβηξε με το κινητό της μια 22χρονη, που καθόταν λίγες θέσεις πιο πίσω.

«Ήταν στην τουαλέτα κι άρχισε να ουρλιάζει, να χτυπά την πόρτα, που βγήκε από τους μεντεσέδες.

Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία επιβάτης με λευκό μπλουζάκι προσπάθησε να τον βγάλει έξω. Ξέσπασε καβγάς κι αυτός χτύπησε τον αεροσυνοδό από το χαός που επικράτησε», είπε η νεαρή επιβάτιδα.

Σε άλλο βίντεο που τράβηξε η κοπέλα διακρίνεται ο ταραξίας να ουρλιάζει ενώ τον έχουν καθηλώσει σε κάθισμα.

«Δύο επιβάτες κάθισαν δίπλα του και τον κρατούσαν καθηλωμένο στη θέση του. Αναγκαστήκαμε να υποστούμε τις φωνές του. Έβριζε συνέχεια. Άνθρωποι άλλαζαν θέσεις κι απομάκρυναν τα παιδιά τους στο πίσω μέρος του αεροσκάφους. Όταν προσγειωθήκαμε, ήρθαν αστυνομικοί και τον συνέλαβαν».

Ο ταραξίας επιβάτης κρατείται και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση σωματικής βλάβης και έκθεση αεροσκάφους σε κίνδυνο

Διαβάστε ακόμη: Δείτε βίντεο: Δύο επιβάτες «παίζουν μπουνίες» σε αεροπλάνο – Επικρατεί πανικός

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ