Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Καρκίνο - Αρμονικές όψεις, ήπια ημέρα χωρίς προβλήματα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη θα προχωρήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Καρκίνο σχηματίζοντας μόνο αρμονικές όψεις από αυτό το ζώδιο, τρίγωνο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Δία, βοηθώντας στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας τα πράγματα να εξελιχθούν ήπια και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ήλιος στο φαινομενικό του ταξίδι στον ζωδιακό αφήνει πίσω του τον Υδροχόο και περνά στο ζώδιο των Ιχθύων σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων τους. Έτσι τα παιδάκια που γεννιούνται σήμερα μέχρι τις 06:11 το πρωί θα εκπροσωπούν το ζώδιο του Υδροχόου κι εκείνα που γεννιούνται μετά τις 06:12 το πρωί θα εκπροσωπούν το ζώδιο των Ιχθύων. Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές ο Ήλιος δεν μπαίνει σε κάθε ζώδιο μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα κάθε χρόνο. Η έναρξη των γενεθλίων κάθε ζωδίου ποικίλλει από χρονιά σε χρονιά και ο μόνος σίγουρος τρόπος για να βρείτε τι ζώδιο είστε είναι να υπολογίσετε με βάση τα δικά σας στοιχεία (ημερομηνία, ώρα, τόπο γέννησης) το ζώδιο σας εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με απαιτήσεις για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και με έμφαση στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Η Δευτέρα είναι μέρα με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ο Ήλιος τα ξημερώματα περνά στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, στους Ιχθύς, κλείνοντας ακόμη έναν κύκλο στο αέναο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό. Σε ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, μια καινούρια αστρολογική χρονιά. Το διάστημα της παραμονής του στους Ιχθύς είναι πάντα για το ζώδιο σας ένα πιο ήσυχο, πιο εσωτερικό διάστημα, που καλείστε να κάνετε περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας και να σταματήσετε να τρέχετε σαν τρελοί. Όλα σιγά σιγά θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας και καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε τις προοπτικές της ζωής παρακάτω, θα κάνετε και πιο σωστές επιλογές. Ακόμη είναι μια εξαιρετική περίοδος για αποτοξίνωση, για να διώξετε από το σπίτι, τη δουλειά, αλλά κι από σας τους ίδιους ό,τι δεν σας είναι χρήσιμο και δεν σας ωφελεί πια. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση αλλά και στο πνεύμα. Σ’ αυτή την περίοδο το υποσυνείδητο σας σάς μιλά πιο δυνατά όπως και τα όνειρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά πιο ήπια για το ζώδιο σας και με έμφαση στην επικοινωνία και τις καθημερινές σας επαφές. Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική και παραγωγική μέρα και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να έχετε αποτέλεσμα στις υποχρεώσεις σας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς τα ξημερώματα σηματοδοτώντας ένα πολύ πιο κοινωνικό για σας διάστημα διάρκειας 4 εβδομάδων. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να ασχοληθείτε περισσότερο με τους στόχους σας, να πειραματιστείτε με νέες μεθόδους, τρόπους δουλειάς, να συνεργαστείτε με τους άλλους καλύτερα. Είναι η στιγμή να στραφείτε στο δικό σας δίκτυο ανθρώπων, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες ειδικά αν τους είχατε παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα. Με την είσοδο και του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας στους Ιχθύς θα έχετε περισσότερη επιτυχία στους στόχους που θα θέσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με κέφια και δυναμικότητα υποδέχεστε τη νέα εβδομάδα του Φεβρουαρίου και με τη Σελήνη στον Καρκίνο με περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας. Η έμφαση σήμερα είναι σε οικονομικά ζητήματα και είναι πιθανό να έχετε κάποια θετική εξέλιξη σε αυτά. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς από τα ξημερώματα θα στρέψει την προσοχή σας κυρίως στα θέματα της καριέρας σας. Εκεί είναι που ούτως ή άλλως θα πρέπει να εστιάσετε σε όλη την περίοδο της άνοιξης, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικά για σας. Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορεί να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα ή να καταστρώσετε τα σχέδια σας για μια επαγγελματική κίνηση που θα κάνει αίσθηση στο περιβάλλον σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ