Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Ημέρα που ευνοεί αλλαγές - Λύσεις σε προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις

Αναλυτικα οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Τρίτη εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της Σελήνης από τον Καρκίνο που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτή είναι και η μοναδική της κύρια όψη μέσα στη μέρα. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις, για να κάνουμε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, αγορές τεχνολογίας. Πολύ καλή μέρα και σε θέματα προσωπικών σχέσεων, αλλά και για επαγγελματικές συσκέψεις και διαπραγματεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιες συζητήσεις για θέματα οικονομικά με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον ή τους γονείς σας, αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας, καθώς από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο σήμερα η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά και μην αφήσετε τίποτε απαιτητικό για τις επόμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας, αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο ξεκάθαρο τρόπο με συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον τομέα των οικονομικών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο καθώς σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Κοιτάξτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πρακτικά τη μέρα.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ