Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία! Μωρό-εκατομμυριούχος από κούνια - Ο προβληματισμός του πατέρα που έπεσε σε κατάθλιψη

«Είμαι άχρηστος, δεν αξίζω τίποτα» λέει ο πατέρας που θεωρεί πως καμία κίνησή του δεν θα εντυπωσιάσει τον γιο όταν μεγαλώσει

Το μωρό που ήρθε στον κόσμο δεν έφερε τη χαρά που περίμεναν οι γονείς. Αντιθέτως ο πατέρας του έπεσε σε κατάθλιψη νιώθοντας «άχρηστος». Και αυτό γιατί το παιδί του είναι εκατομμυριούχος από κούνια.

Το νεογέννητο αγοράκι που κληρονόμησε εκατομμύρια από τους παππούδες του.

Ο πατέρας πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να μεγαλώσει σωστά το παιδί του αφού ο ίδιος είναι εργάτης δεν βγάζει πολλά χρήματα και σε λίγα χρόνια που ο γιός του θα καταλαβαίνει και θα ζητάει πράγματα δεν θα μπορεί να του τα προσφέρει.

 

Το παιδί θα βρει έναν λογαριασμό με εκατομμύρια, χρήματα που έβαλαν οι παππούδες όταν γεννήθηκε και τα οποία θα πάει όταν ενηλικιωθεί.

Ο πατέρας περιέγραψε την κατάσταση του σε ανάρτηση στο Reddit και ζήτησε συμβουλές από τους χρήστες.

Σύμφωνα με τη Mirrorτα πεθερικά άνοιξαν κρυφά λογαριασμούς στο όνομα του παιδιού μόλις γεννήθηκε μέσα έβαλαν εκατομμύρια δολάρια με την προϋπόθεση να τα πάρει όταν ενηλικιωθεί, ώστε ο μικρός να μη χρειαστεί να δουλέψει ποτέ στη ζωή του.

«Το έκαναν αυτό πίσω από την πλάτη μου και ο μόνος λόγος που το έμαθα ήταν επειδή έλαβα μια επιστολή με το ταχυδρομείο που απευθυνόταν στο παιδί μου και εξηγούσε τα οφέλη των λογαριασμών του. Ρώτησα τον πεθερό μου σχετικά και μου έδωσε όλες τις λεπτομέρειες», έγραψε στην ανάρτηση.

Στη συνέχεια, ο άνδρας ξεκαθάρισε πως νιώθει ευγνώμων στα πεθερικά του, αλλά έκτοτε έπεσε σε κατάθλιψη, γιατί θεωρεί πως καμία κίνησή του δεν θα εντυπωσιάσει τον γιο, όσο τα χρήματα που άφησαν οι παππούδες του. Παράλληλα, επικαλέστηκε τις τεταμένες σχέσεις με τη σύζυγο και την κόπωση από την εργασία του, ως παράγοντες που ρίχνουν την ψυχολογία του.

«Είμαι ένας εργάτης που μετά βίας μαζεύει 50-60 χιλιάδες δολάρια το χρόνο. Μοιάζω σαν ανάπηρος από την εργασία μου. Η σύζυγος μου με συμπαθεί με το ζόρι. Νομίζω πως αν εξαφανιστώ δεν θα λείψω σε κανέναν», σημείωσε στην ανάρτηση.

Ορισμένοι χρήστες συμπαραστάθηκαν στον νεαρό πατέρα, ενώ άλλοι πρότειναν να επισκεφθεί ειδικό, θεωρώντας πως πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά, αλλά η ψυχολογία του γενικά, με την κληρονομία να αποτελεί την αφορμή της κατάρρευσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ