Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο - Αίσθημα αοριστίας & σύγχυση

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες προσδίδοντας ένα αίσθημα αοριστίας και σύγχυσης το πρωί. Στις 08:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:40 που θα περάσει στον Λέοντα. Μόλις περάσει στον Λέοντα η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Δείχνει επίσης τάση χειρισμού στις σχέσεις ή και πιο τοξικές καταστάσεις. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και κυρίως οι γεννημένοι-ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και μολονότι είναι μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας θα θέλατε να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων απέναντι σας, όπως ακριβώς τους φροντίζετε κι εσείς. Και δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε κιόλας από τους δικούς σας ανθρώπους. Απλά να έχετε και ρεαλιστικές προσδοκίες. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί ένα πιο βαρύ κλίμα τις απογευματινές ώρες, αλλά μη αφήνετε τη διάθεση των άλλων να επηρεάζει τη δική σας. Βρείτε κάτι που σας δίνει ευχαρίστηση να ασχοληθείτε σήμερα είτε είναι ένα χόμπι ή ένας περίπατος με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να σας ζορίσει λίγο, καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη αντίθεσης. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον και να μην μπορείτε να εκφραστείτε όπως θέλετε. Μολονότι θέλετε να αποφεύγετε την ένταση, κάποιες φορές ίσως είναι απαραίτητο να την προκαλέσετε για να γλιτώσετε μελλοντικά προβλήματα και να βρείτε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι, ειδικά αν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας και πρέπει να συγκεντρωθείτε προκειμένου να το φέρετε εις πέρας. Όταν η Σελήνη προχωρήσει στον Λέοντα μπορεί να σκέφτεστε εξόδους, εκδρομές και θέλετε να κινηθείτε περισσότερο, αλλά πιθανώς να μη βρίσκετε τόσο καλή ιδέα να τρέχετε από δω κι από κει άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε αυτές τις μέρες. Την Τετάρτη, με την επιρροή της Σελήνης από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα να είναι πολύ έντονη, ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται ιδιαίτερα, αλλά μπορεί ειδικά προς το απόγευμα να συναντήσετε κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση μην κρυφτείτε πίσω από τύπους και ευγένειες. Πείτε αυτό που νιώθετε με ειλικρίνεια και θα κερδίσετε περισσότερο τον σεβασμό των άλλων ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου. Τις βραδινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα ασχοληθείτε με κάτι που σας ενθουσιάζει ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα μείνετε σπίτι.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ