Μάνα και κόρη θρηνούν τον χαμό του Αλεξέι Ναβάλνι - Στηρίζει η μία την άλλη - Δύσκολες ώρες για την οικογένεια (φωτό)

Παραμένουν δυνατές μαζί!

Μία εβδομάδα πέρασε από τον αιφνίδιο θάνατο του αντικαθεστωτικού, Αλεξέι Ναβάλνι.

Η οικογενειά του, όπως είναι λογικό ακόμα θρήνει.

Η γυναίκα του Γιούλια Ναβάλναγια ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της Ντάσα. 

Στην λεζάντα έγραφε: "Γλυκό μου κορίτσι. Ήρθα εδώ για να σε αγκαλιάσω και να σε στηρίξω και εσύ κάθεσαι και στηρίζεις εμένα. Τόσο δυνατή, γενναία και ανθεκτική. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα, στα σίγουρα, αγαπημένη μου. Είναι τόσο όμορφο που σε έχω στο πλευρό μου. Σ'αγαπώ"

Διαβάστε ακόμα: Γιούλια Ναβάλναγια: Αναλαμβάνει τη ηνία της αντιπολίτευσης κατά του Πούτιν – «Θα συνεχίσω το έργο του Αλεξέι» λέει η σύζυγος του Ναβάλνι (φωτό & βίντεο)

Δεν είναι σαφές πού και πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία αυτή. Η 47χρονη Ναβάλναγια βρισκόταν την περασμένη εβδομάδα στο Μόναχο όταν πληροφορήθηκε για τον θάνατο του συζύγου της, του πιο γνωστού Ρώσου αντιφρονούντα στη Δύση.

Η Ντάσα, το μεγαλύτερο παιδί του ζεύγους Ναβάλνι, είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Στάνφορντ στις ΗΠΑ.

Η Γιούλια Ναβάλναγια έχει δεσμευτεί να συνεχίσει το έργο του συζύγου της και κατηγόρησε για τον θάνατό του τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, μια κατηγορία την οποία το Κρεμλίνο απέρριψε οργισμένα.

Ο Πούτιν δεν έχει σχολιάσει δημοσίως τον θάνατο του Ναβάλνι, ο οποίος εξέτιε ποινές κάθειρξης για μια σειρά από κατηγορίες--ανάμεσά τους για εξτρεμισμό και απάτες-- που έφθαναν συνολικά τα 30 χρόνια. Ο ίδιος υποστήριζε ότι οι κατηγορίες ήταν κατασκευασμένες για να τον φιμώσουν.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες με την Γιούλια και τα παιδιά της: 

Ο Ναβάλνι ήταν ο πατέρας μίας πολύ δεμένης και δυνατής οικογένειας!

Διαβάστε ακόμα: Αλεξέι Ναβάλνι: «Δέχθηκε θανατηφόρο χτύπημα στην καρδιά» ισχυρίζεται ακτιβιστής - Η τεχνική της «μονής γροθιάς» που χρησιμοποιεί η KGB

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ