Θύμα διάρρηξης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Εισέβαλαν στη μονοκατοικία του - Άρπαξαν 35.000 ευρώ & ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ

Ευτυχώς δεν ήταν μέσα εκείνη τη στιγμή

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος!

Συγκεκριμένα, χθες (22/2) άγνωστοι εισέβαλαν στη μονοκατοικία του στην Παλλήνη παραβιάζοντας τα εξωτερικά ρολά κι άρπαξαν 35.000 ευρώ και ένα ρολόι Rolex αξίας 15.000 ευρώ.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή ο σεφ και η οικογένεια του απουσίαζαν από το σπίτι.

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Χρύσα Μιχαλοπούλου, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε ακόμη: Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ήρθε η Άνοιξη και έκανε την πρώτη του εξόρμηση στην φύση με τον γιο του - Τα παιχνίδια & οι αγκαλιές

Ο γνωστός σεφ μιλώντας για τις στιγμές με τον γιο του στην εκπομπή Breakfast@Star, έχει πει: «Στην πραγματική ζωή δε λέω συνταγές στον γιο μου για να κοιμηθεί. Τώρα έχω ξεκινήσει και του διαβάζω τις εισαγωγές από τα βινύλια. Έχω πολλά βινύλια οπότε, προσπαθώ να τον σπρώξω από τώρα. Δεν καταλαβαίνει τίποτα βέβαια… Προς το παρόν δεν έχω φτάσει σε σημείο απελπισίας για να πάρω τον Σωτήρη Κοντιζά, είναι καλόβολος ο μικρός και ήσυχος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ