Επεισόδια μετά την διαδήλωση για τα Τέμπη: Μολότοφ και χημικά – Οκτώ συλλήψεις (φωτό & βίντεο)

Το κλίμα ήταν τεταμένο σήμερα (28/02) στο κέντρο της Αθήνας

Πέρασε ένας χρόνος από την τραγωδία στα Τέμπη και μερικοί «εκμεταλλεύτηκαν» το γεγονός για να δημιουργήσουν επεισόδια και να κινδυνεύσουν αυτοί που πραγματικά είχαν ανάγκη να ακουστούν!

Οκτώ συλλήψεις και 15 προσαγωγές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα σε διάφορα σημεία στο κέντρο της Αθήνας, με τη συμμετοχή τουλάχιστον 20.000 ατόμων για τον έναν χρόνο από το δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στα Τέμπη: Δείτε τις καθηλωτικές μαρτυρίες των διασωθέντων on camera – «Βγαίναμε από το παράθυρο, βλέπαμε καμένους ανθρώπους μη αρτιμελείς»

Μάλιστα, οι 4 συλλήψεις έγιναν έπειτα από έλεγχο των Αρχών σε διαδηλωτές, σε Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, καθώς εντοπίστηκαν βόμβες μολότοφ μέσα σε τσάντες.

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει η Ντίνα Μαγδαλιανίδη που επέζησε στα Τέμπη: Ούρλιαζα, σερνόμουν, το πόδι μου ήταν σχεδόν κομμένο, έπεσα από μια χαραμάδα, το σώμα μου είχε διαλυθεί (βίντεο)

ΙΜΑGES BY  ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI


Οι άλλες δυο συλλήψεις ήταν επεισοδιακές καθώς πρόκειται για δυο άτομα τα οποία έριξαν μολότοφ και στη συνέχεια ακολούθησε κυνηγητό με αστυνομικούς.

Διαβάστε ακόμα: Τέμπη - ο πατέρας του Γιώργου που χάθηκε: «Ακούγαμε τις ειδήσεις, 1 νεκρός, 2, 5, 10 νεκροί - Στη Λάρισα βλέπαμε τα ασθενοφόρα να έρχονται με πτώματα…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ