O Tom Cruise «κόβει» την διατροφή προς την κόρη του – Ποιος είναι ο λόγος; - H πρώην σύζυγός του, Katie Holmes ψάχνει νέες πηγές εισοδήματος! (φωτό & βίντεο)

Kάθε χρόνο κατέβάλε ως διατροφή το ποσό των 400.000 δολαρίων.

Ο Tom Cruise δεν έχει επαφές με τη πρώην σύζυγό του Katie Holmes, που έχουν χωρίσει από το 2012.

Το 2012 χώρισαν ο ηθοποιός και η επίσης ηθοποιός Katie Holmes και δεν είχαν καταφέρει ποτέ να έχουν καλές σχέσεις ή να είναι σε επαφή.

Παρόλα αυτά ο αστέρας του Χόλιγουντ συνεισέφερε σημαντικά στα δίδακτρα του κολεγίου της κόρης του Σούρι. 

Για χρόνια ο Χολιγουντιανός ηθοποιός είχε αυτή την οικονομική υποχρέωση με ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό.

Συγκεκριμένα, κάθε χρόνο καταβάλλει ως διατροφή το ποσό των 400.000 δολαρίων. Τα χρήματα αυτά φυσικά διαχειρίζεται η πρώην σύζυγός του και μητέρα της κόρης τους, Katie Holmes.

Ο νόμος τον υποχρεώνει να σταματήσει την διατροφή, καθώς η μικρή Suri ενηλικιώνεται.

Θυμίζουμε ότι τον  Απρίλιο του 2005 ο Cruize άρχισε να βγαίνει με την Katie Holmes και ένα μήνα αργότερα εξέφρασε δημόσια την αγάπη του στην εκπομπή της Oprah. 

Τον Οκτώβριο του 2005, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι περιμένουν παιδί. Η κόρη τους, Suri Cruise, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2006.

Διαβάστε ακόμα: Ο Mr "Top Gun" ερωτευμένος: Ο Τομ Κρουζ είναι μαζί με την Ελσίνα Χαϊροβα - Το πρώην μοντέλο χώρισε πέρσι Ρώσο ολιγάρχη διαμαντιών (φωτό & βίντεο)

Παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2006 στην Ιταλία, ενώ στις 29 Ιουνίου 2012, ανακοινώθηκε ότι η Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από πεντέμιση χρόνια γάμου.

Η Katie Holmes ψάχνει νέες πηγές εισοδήματος

Η προοπτική αυτή αγχώνει την Κέιτι Χολιμς, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Όπως λέει το In Touch Weekly, «για χρόνια απολάμβανε έναν πλούσιο τρόπο ζωής». 

Όλα αυτά χάρη στη συνεπή υποστήριξη του Tομ. Αλλά καθώς το παιδί τους πλησιάζει στην ενηλικίωση, τόσο η μητέρα όσο και η κόρη αντιμετωπίζουν ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι μια τρομακτική προοπτική», δήλωσε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον τους. «Θα υποβαθμιστούν από ένα εκπληκτικό βιοτικό επίπεδο σε ένα αμφίβολο, εν μία νυκτί!» προσθέτει.

Όπως εξηγεί, η ηθοποιός έχει αρχίσει να αναζητά νέες πηγές εισοδήματος. «Ψάχνει ενεργά για ρόλους και είναι πρόθυμη να επιστρέψει στη βιομηχανία. Και μην ξεχνάτε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας που υπέγραψε με τον Κρουζ. Πρόκειται να λήξει επίσης. Αν τα πράγματα δυσκολέψουν, η Kέιτι θα μπορούσε να τα εξαργυρώσει γράφοντας ένα αποκαλυπτικό βιβλίο» καταλήγει.

Διαβάστε ακόμα: Tom Cruise: Δύο γάμοι, τρία παιδιά, τελικά...μοναχικός λύκος! Η ζωή του superstar που γίνεται 61 (φωτό - βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ