Νομίζατε ότι είναι η Kate Moss; Μαντέψτε ξανά! Ιδού η σωσίας του supermodel των 90s, Denise Ohnona! Ολόιδιες... (φωτό-βίντεο)

Κανείς δεν το πιστεύει ....

Κι εκεί που όλοι νόμιζαν ότι έβλεπαν την Kate Moss τελικά ... ήταν μία άλλη!

Ένα πιστό αντίγραφο θα λέγαμε ωστόσο ...

Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας του brand Marine Serre για τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-25 είδαμε να περπατάει η Denise Ohnona, η οποία έχει μεγάλη ομοιότητα με το supermodel της δεκαετίας του 90'.

 Η 38χρονη τράβηξε όλα τα βλέμματα αρχικά με την αψεγάδιαστη ομορφιά της αλλά και με το υπέροχο oversized δερμάτινο μπουφάν και ασορτί παντελόνι.

Είχε έντονο smokey eye μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της "ανέμιζαν" ελαφρώς βγάζοντας ένα sexiness και μία γοητεία.

Το μοντέλο από τη Βρετανία γνωρίζει ότι μοιάζει εκπληκτικά με την Kate Moss και για αυτόν τον λόγο διατηρεί ενεργό λογαριασμό με 67 χιλιάδες ακολούθους στο instagram με το όνομα @iamnotkatemoss.

«Όταν άρχισαν να με φωτογραφίζουν για πρώτη φορά, ντρεπόμουν πολύ και ένιωθα σαν απάτη γιατί είμαι μια ψεύτικη Κέιτ Μος», έχει δηλώσει στη DailyMail.

«Αλλά μετά, όσο περνούσε ο καιρός, άρχισα να το απολαμβάνω και τώρα το βρίσκω πολύ κολακευτικό - ποιος δεν θα ήθελε να τον περνούν για την Κέιτ Μος; Είναι μια από τις πιο εμβληματικές γυναίκες! Με μπερδεύουν με αυτήν σε καθημερινή βάση τώρα - ειδικά όταν είμαι έξω στο κέντρο του Λονδίνου - εκεί με βρίσκουν οι παπαράτσι. Ωστόσο, ακόμη και μέλη του κοινού με μπερδεύουν και μου ζητούν να ποζάρω για selfies σε νυχτερινά κέντρα και στο σούπερ μάρκετ όλη την ώρα», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Το πιο σικ front row στο Παρίσι! Linda Evangelista, Carla Bruni, Kate Moss & Monica Bellucci - Διαχρονική γοητεία & ακαταμάχητο στιλ! (φωτό)

Τα σχόλια φυσικά κάτω από τις φωτογραφίες της Denise είναι άπειρα λέγοντας μάλιστα πως είναι σαν δίδυμες αδερφές!

Θα θέλαμε πολύ μία συνάντηση των δύο αυτών κυριών!

Πηγή φωτογραφιών: instagram@iamnotkatemoss

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ