"Εκτός" ο βασιλιάς Κάρολος ξανά! Δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας

Συνεχίζει κανονικά τις θεραπείες για τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα να αντικαθιστά τον μονάρχη, καθώς εκείνος συνεχίζει τις θεραπείες του για τον καρκίνο.

Ο Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, αναγκάστηκε να απόσχει από τις δημόσιες υποχρεώσεις του, αφότου ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί, λιγότερο από 18 μήνες μετά την ενθρόνισή του.

Διαβάστε ακόμη: Η Βασίλισσα Καμίλα έπαθε burnout! Φεύγει στο εξωτερικό για διακοπές & χαλάρωση - Αναλαμβάνουν ο Γουίλιαμ & η πριγκίπισσα Άννα (βίντεο)

Έκτοτε, έχει επικρατήσει ένας πανικός στο Παλάτι ενώ δεν έχουν τέλος τα σενάρια και οι διάφορες εκδοχές για τη διαδοχή στο θρόνο.

Διαβάστε ακόμη: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ερωτηματικά για την άφαντη υποψήφια Βασίλισσα της Βρετανίας – Το δίλημμα του Παλατιού (φωτό)

Για την ώρα πάντως η 76χρονη Καμίλα σήκωσε μεγάλο βάρος δίνοντας το "παρών" σε 13 δημόσιες εμφανίσεις και αναλαμβάνοντας και τα καθήκοντα του άνδρα της και μη μπορώντας να ανταπεξέλθει άλλο έφυγε λίγες μέρες στο εξωτερικό για διακοπές και χαλάρωση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ