Η Μαρία Μπακοδήμου & η "τρελή" συμπάθεια για τον Άγγελο Λάτσιο - "Είναι τόσο ώριμος & γλυκός - Τον εκτιμώ πολύ" (βίντεο)

Τι είπε καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Γεια σου» μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της.

Σε ένα σημείο, ωστόσο, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να εκφράσει τη συμπάθεια που νιώθει για τον γιο της, Ελένης, τον Άγγελο Λάτσιο.


«Εγώ θυμάμαι τον Άγγελο μικρό, όταν είχε έρθει στο σχολείο και τον πετυχαίνω στο πεζουλάκι. Είχε ανοίξει και το βαλιτσάκι με το φαγητό του και καθόταν ήσυχο, γλυκό, με τη χωρίστρα του και ήθελα… να τον φάω! Και είναι ο Άγγελος τώρα που τον βλέπω και τον ξέρω και τον εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί θέλω να στο πω και στον αέρα, έχεις πάρα πολύ καλό παιδί», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Κι εκείνος για σένα μού έχει μιλήσει με τόσο ωραία λόγια, σαν η μαμά των αγοριών που κάνει παρέα. Για εκείνον δεν είσαι η Μαρία Μπακοδήμου, εκείνος σε βλέπει σαν μαμά, η μαμά των φίλων του».

Διαβάστε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη έγινε 54 ετών! Ας θυμηθούμε τις καλύτερες εμφανίσεις της αγαπημένης παρουσιάστριας (φωτό - βίντεο)

"Είναι τόσο ώριμος, τόσο γλυκός, που πραγματικά να τον χαίρεσαι", συμπλήρωσε η Μαρία Μπακοδήμου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 22χρονος, σήμερα Άγγελος Λάτσιος είναι το μεγαλύτερο παιδί της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Μαζί έχουν αποκτήσει ακόμη, την Λάουρα (γενν. 2005) και την Βαλέρια (γενν. 2008).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ