Φουντώνουν τα σενάρια για την πραγματική κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας Κέιτ - Η φωτό είναι από εξώφυλλο της Vogue του 2016, υποστηρίζουν (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι θεωρίες συνομωσίας ...

Όργιο φημών για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, μετά την επεξεργασμένη φωτογραφία, που έδωσε στη δημοσιότητα το ίδιο το Παλάτι.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία. Ήθελα να απολογηθώ για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι οι εορτάζοντες να είχαν μια πολύ ευτυχισμένη Ημέρα της Μητέρας», έγραψε η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Τα σενάρια φουντώνουν και οι θεωρίες είναι ασταμάτητες.

Μάλιστα, τώρα πιστεύεται ότι η φωτογραφία αυτή είναι του 2016 όταν η πριγκίπισσα Κέιτ πόζαρε για το περιοδικό Vogue ή του 2023 ενώ τα παιδιά της δίπλα είναι προϊόν μοντάζ.


Η Ruby Naldrett, η οποία εργάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη βρετανική ταμπλόιντ Daily Mirror, μοιράστηκε τη Δευτέρα τη θεωρία της μέσω του X, υποστηρίζοντας ότι η εικόνα πειράχτηκε χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία από τη φωτογράφιση της Κέιτ Μίντλετον στη Vogue το 2016.

Διαβάστε ακόμη:  Πόσο fake ήταν τελικά η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ – Που εντοπίστηκαν οι παρεμβάσεις με το Photoshop

«Η ανάλυσή μου για το έπος της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον είναι ότι πήραν το πρόσωπό της από το εξώφυλλο της Vogue που έκανε πριν από χρόνια και το επεξεργάστηκαν», εξήγησε η Naldrett στο viral πλέον tweet της, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια φορές μέσα σε λίγες ώρες.

«Αυτός είναι ο λόγος που τα μαλλιά της είναι θολά», υποστήριξε μάλιστα απαντώντας στο σχόλιο κάποιου ότι τότε η Μίντλετον φορούσε καπέλο...

Image

Γιατί, λοιπόν, η 42χρονη royal να το κάνει αυτό; Μήπως η κατάσταση της υγείας της δεν πάει όπως περίμεναν;

Πολλά τα ερωτήματα, τα οποία αν δεν απαντηθούν άμεσα θα πληθαίνουν συνεχώς.

Η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της στη φωτογραφία που μοίρασε για τη Γιορτή της Μητέρας


Σημειώνεται πως τουλάχιστον τέσσερα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων -AFP, Associated Press, Getty Images και Reuters- απέσυραν χθες από την υπηρεσία τους την πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, λέγοντας ότι η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται παραποιημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ