Θρήνος για την Αρίνα Σαμπαλένκα: Η Νο2 τενίστρια στον «έχασε» τον 42χρονο σύντροφό της, Κονσταντίν Κολτσόφ - Πρώην αθλητής στο χόκεϊ επί πάγου (φωτό & βίντεο)

Η σχέση τους ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2021

Η Αρίνα Σαμπαλένκα, θρηνεί τον θάνατο του 42χρονου συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ. Την ανακοίνωση έκανε η ομάδα χόκεϊ επί πάγου Salavat Yulaev, όπου ο Κολτσόφ ήταν.

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Κονσταντίν Κολτσόφ πέθανε» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει την πόλη Ούφα της Ρωσίας.

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» καταλήγει η ανακοίνωση για τον 42χρονο, ο οποίος είχε γράψει ιστορία στον χώρο του χόκεϊ επί πάγου κυρίως για την ταχύτητά του.

Η σχέση της Σαμπαλένκα με τον Κολτσόφ είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021 με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις να αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ