Χριστίνα Ωνάση: Η θεία της, Άρτεμις Γαρουφαλίδη ήταν ο πιο κοντινός της άνθρωπος - Ποια ήταν η αδελφή του πατέρα της & πως προσπαθούσε να τη νουθετήσει (φωτό)

Η μοναξιά των δισεκατομμυρίων στα μάτια της τραγικής κληρονόμου

Κάθε vintage φωτογραφία που αναδεικνύουμε μας πάει αυτόματα σε μία άλλη εποχή.

Μπαίνουμε στο κλίμα που επικρατούσε τότε και γινόμαστε για λίγα λεπτά ένα με το σκηνικό.

Σε όλα τα σπάνια ενσταντανέ της Χριστίνας Ωνάση κυριαρχεί η θλίψη και είναι φανερή η μοναξιά που ένιωθε η τραγική κληρονόμος.

Στο σημερινό στιγμιότυπο που έφερε στη δημοσιότητα η Έλενα Μακρή μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram (elenasdiary_blog) διακρίνουμε για ακόμη μία φορά το "βαρύ" βλέμμα της κόρης του Αριστοτέλη Ωνάση.

Αυτή τη φορά γνωρίζουμε και ακόμη ένα μέλος της οικογένειας, την Άρτεμη Γαρουφαλίδη.

Η Χριστίνα Ωνάση σε μια σπάνια φωτογραφία με την θεία της, αδελφή του πατέρα της, Άρτεμη Γαρουφαλίδη.

Ήταν η θεία της που έπειτα από το θάνατο του Ωνάση, της σύστησε τον 32χρονο Αλέξανδρο Ανδρεάδη, γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, γοητευτικό και κυρίως Έλληνα, όπως θα επιθυμούσε ο πατέρας της Η Χριστίνα δέχθηκε το προξενιό με ευχαρίστηση.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια φωτογραφία από το τέταρτο και μοιραίο στεφάνι της Χριστίνας Ωνάση με τον ζεν πρεμιέ Τιερί Ρουσέλ - Η θλιβερή ζωή της μοναχοκόρης του Έλληνα μεγιστάνα (φωτό)

Ο γάμος τους τελέστηκε μόλις τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του Ωνάση, τον Ιούλιο του 1975, στη Γλυφάδα, με τη Χριστίνα να φορά νυφικό του Yves Saint Laurent.

Κατέληξε ωστόσο πολύ γρήγορα σε διαζύγιο...

Διαβάστε περισσότερα για την Άρτεμη και τις δύο αδερφές της εδώ: Οι αδελφές του Ωνάση, η Άρτεμις, η Μερόπη & η Καλλιρόη - Η αυτοκτονία της ανηψιάς του στα 30 της - Με ποια ήταν πιο κοντά η Χριστίνα; (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ