Σπάνια φωτογραφία από το τέταρτο και μοιραίο στεφάνι της Χριστίνας Ωνάση με τον ζεν πρεμιέ Τιερί Ρουσέλ - Η θλιβερή ζωή της μοναχοκόρης του Έλληνα μεγιστάνα (φωτό)

Η Χριστίνα Ωνάση και  Ο Γάλλος Τιερί Ρουσέλ απέκτησαν μαζί την μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, την Αθηνά

Σαν σήμερα παντρεύτηκε τον τέταρτο Σπάνια σύζυγό της, η κόρη του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Χριστίνα Ωνάση και ο Γάλλος Τιερί Ρουσέλ παντρεύτηκαν το 1985 και απέκτησαν την μοναδική εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Η Χριστίνα Ωνάση είχε συναντήσει για πρώτη φορά τον Τιερί Ρουσέλ όταν εκείνος ήταν 20 και εκείνη 22, το καλοκαίρι μετά το θάνατο του αδελφού της.

instagram

Ο Τιερί Ρουσέλ ήταν παιδί μίας γαλλικής οικογένειας φαρμακοβιομηχάνων. 

Ψηλός, ξανθός, με γαλάζια μάτια, έμοιαζε πραγματικά με Ολύμπιο Θεό.

Γρήγορα άνθισε ένα ρομάντζο μεταξύ τους, που άφησε τη Χριστίνα ενθουσιασμένη.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Όταν η Χριστίνα Ωνάση γνώρισε τον άστατο γόη Τιερί Ρουσέλ - Εκείνη 22, εκείνος 20 - Της ζήτησε να χάσει 25 κιλά για να την παντρευτεί

Ο Ρουσέλ βέβαια, ήταν λίγο ατίθασος και παιχνιδιάρης, καθώς την ίδια εποχή που γνωρίστηκαν την πληροφόρησε ότι ήταν ερωτευμένος με ένα μοντέλο από τη Σουηδία, την Γκάμπι Λουντχάγκε με την οποία μάλιστα, συζούσε.

Η Χριστίνα είχε απογοητευθεί, όχι όμως τόσο ώστε να μην καταχωρίσει το ειδύλλιο ως μία από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις της. 

Δέκα χρόνια αργότερα θα συναντούσε τυχαία τον πατέρα του Τιερί, ο οποίος την ενημέρωσε πως ο Ρουσέλ ήταν μόνος στην Κένυα μετά από μία αποτυχημένη επιχειρηματική κίνηση εκεί και πως, με το δεσμό του, την Γκάμπι να οδεύει προς το τέλος, και πως χρειαζόταν φιλική υποστήριξη.

instagram

Όταν τηλεφώνησε στον Ρουσέλ, προς μεγάλη της χαρά, είχαν αμέσως την οικειότητα του παρελθόντος. Οι δυο τους έγιναν γρήγορα αχώριστοι. Η Χριστίνα άρχισε να μιλά για γάμο.

Ο Ρουσέλ δεν ήταν ιδιαίτερα δεκτικός, του υποσχέθηκε όμως περισσότερα χρήματα από όσα μπορούσε ποτέ να ονειρευτεί.

Πέρα από το γεγονός ότι της «έκλεβε» τα λεφτά και την εκμεταλλευόταν, της είχε αναγκάσει να χάσει 25 κιλά για να την παντρευτεί.

Το ακόμα πιο άσχημο της ιστορίας είναι πως ο Ρουσέλ δεν είχε χωρίσει ποτέ οριστικά με την Γκάμπι, ο ίδιος μάλιστα της είχε αγοράσει σπίτι στην Σουηδία.

Η Χριστίνα και ο Ρουσέλ χώρισαν οριστικά το 1987 και ο Γάλλος πλέιμποι απέκτησε ακόμα τρία παιδιά με το μοντέλο.

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Ωνάση και την θλιβερή της ιστορία

Η Χριστίνα Ωνάση, η κόρη του πλουσιότερου άνδρα της Ελλάδας, Αριστοτέλη Ωνάση που «άφησε» ιστορία, είχε μία δραματική ζωή. 

Μέσα σε τρία χρόνια, άλλωστε, η Χριστίνα είχε χάσει όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο αδελφός της Αλέξανδρος, σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1973. 

Μετά από έναν χρόνο χάνει τη μητέρα της Τίνα Λιβανού το 1974 και έναν χρόνο αργότερα τον πατέρα της. 

Όταν ήταν μόλις 20 ετών παντρεύτηκε τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της κτηματομεσίτη Μ. Τζ. Μπόλκερ, με τον οποίο χώρισε εννέα μήνες αργότερα. 

Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον εφοπλιστή και τραπεζίτη Αλέξανδρο Ανδρεάδη, γόνο γνωστής ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας.

Ο τρίτος με τον Ρώσο Σεργκέϊ Καούζοφ...

Ο τελευταίος γάμος της ήταν με τον Τιερί Ρουσέλ.

Απεβίωσε το 1988 στην Αργεντινή από αιφνίδιο και ανεξήγητο θάνατο. Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στην ιδιόκτητη νήσο της οικογένειάς της, στον Σκορπιό. 

Σύμφωνα με τη διαθήκη της όριζε, μετά τον θάνατό της, πενταμελές συμβούλιο για τη διαχείριση της περιουσίας της, η οποία και θα μεταβιβαζόταν στην κόρη της Αθηνά, μετά την ενηλικίωσή της.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο μονάκριβος γιος του Έλληνα μαικήνα, οι έρωτες, ο τραγικός θάνατος με αεροπλάνο στα 25 σαν σήμερα (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ