Εντυπωσίασε η καλλονή πρέσβης της Αλβανίας στην Σουηδία: Με cobalt blue τουαλέτα στα διαπιστευτήρια της με τον Βασιλιά Κάρολο Γουσταύο (φωτό)

Χθες το απόγευμα ο Βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος δέχθηκε τρεις πρεσβευτές στο Kungliga Slottet.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σε έναν νέο πρεσβευτή να ταξιδέψει σε μία ξένη χώρα και συναντήσει τον αρχηγό του κράτους.

Είναι διεθνής πρακτική και πραγματοποιείται πάντοτε.

Ωστόσο, οι τελετές διαφέρουν από τόπο σε τόπο.

Η υποδοχή των ξένων απεσταλμένων στη Σουηδία ακολουθεί μια παλιά τελετή και είναι αρκετά μοναδική στον κόσμο με τις αιωνόβιες παραδόσεις της.

Οι ξένοι απεσταλμένοι που δέχθηκε ο Βασιλιάς με επίσημο ακροατήριο ήταν: Η πρέσβειρα της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Albana Dautllari, της  Δημοκρατίας του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Vishnu Dhanpaul και του Σουλτανάτο του Ομάν, Maitha Saif Majid Al Mahrouq.

Τη διαφορά έκανε η Albana Dautllari με το εκπληκτικό της look.

Πόζαρε πλάι στον 77χρονο φορώντας μία maxi cobalt blue τουαλέτα με μακρύ μανίκι.

Διαβάστε ακόμη: Η θεόρατη πρέσβης της Σερβίας & η ομόλογη της "Βασίλισσα της Κένυας": Τις καλωσόρισε ο Βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος στην καθιερωμένη ετήσια δεξίωση (φωτό)

Με επιβλητικό ανάστημα και σεβασμό έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία μπροστά από τον θρόνο.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η Maitha Saif Majid Al Mahrouq επιλέγοντας τιρκουάζ φόρεμα με μπλε και ασημένιες λεπτομέρεις στα μανίκια και ασορτί σάλι.

instagram @kungahuset

Ο οικοδεσπότης, Κάρολος Γουσταύος ήταν σταθερός στις στιλιστικές του επιλογές και αρκέστηκα στην παραδοσιακή navy blue στολή γεμάτη με παράσημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ