H Dame Joan Collins «νικά» τον χρόνο και μαζεύει βράβεια – Mε μαύρη απαστράπτουσα τουαλέτα παρέλαβε το Lifetime Achievement Award (φωτό)

Αφιερώνει το βραβείο στην Πριγκίπισσα Kate!

Η Dame Joan Collins «έκλεψε» την παράσταση για ακόμα μια φορά με ένα μαύρο σατέν λαμπερό φόρεμα στα Inspiration Awards for Women 2024.

Η θρυλική 90χρονη ηθοποιός, φόρεσε ένα ασύμμετρο φόρεμα με ένα διαμαντένιο κολιέ και σκουλαρίκια άφησε τον επί 22 χρόνια σύζυγό της Percy Gibson, στο σπίτι και πήγε να παραλάβει το βραβείο της στα Inspirational Αwards.

Στο τέλος της βραδιάς, η σταρ του Dynasty Joan βραβεύτηκε με το βραβείο Lifetime Achievement Award.

Bέβαια η λαμπερή ηθοποιός το γνώριζε ότι κέρδισε το βραβείο και παρακολούθησε την εκδήλωση ως επίτιμη καλεσμένη.

Η Dame Jane Collins  έκανε ανάρτηση για μοιραστεί με τους ακολούθους της την χαρά της και φυσικά έστειλε και μήνυμα συμπαράστασης στην Πριγκίπισσα Kate.

Στην λεζάντα, η θρυλική ηθοποιός γράφει: "Έλαβα ένα #lifetimeachievementaward χθες το βράδυ από την The Inspirational @womensawards αλλά δεν υπάρχει κανείς περισσότερο #inspirational από την δική μας #catherine #princessofwales για αυτήν #bravery και #positivity - #praying για την γρήγορη ανάρρωση της" και την αφιέρωσε το βραβείο.

Διαβάστε ακόμα: Και το Όσκαρ πάει στην ... Joan Collins! Stylish με σμαραγδί "παγιετέ" φόρεμα στα 90 της παρακαλώ! (φωτό)

Τα Inspiration Awards αναγνωρίζουν γυναίκες από όλα τα υπόβαθρα και είναι περήφανα για την ποικιλομορφία και την ηθική ένταξης.

Εκεί φυσικά κέρδισαν και άλλες γυναίκες.

Όπως η παρουσιάστρια, η Myleene Klass, η οποία κέρδισε το βραβείο Inspirational Mother

Είναι μητέρα της Ava, 15 ετών, της Hero, 12 ετών και του Apollo, τεσσάρων ετών.

Διαβάστε ακόμα: Όλα τα κορίτσια μαζί: Η Τζόαν Κόλινς με τις γυναίκες των Rollin Stones, Αλάνα Στιούαρτ, Τζέρι Φέι Xoλ, Τζέιν Σέιμουρ – Το νέο βιβλίο της 90χρονης Alexis (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ