Οι καρκινοπαθείς Βασιλιάς Κάρολος & η νύφη του Πριγκίπισσα Κέιτ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κρατηθούν όρθιοι - Η μεγάλη αγάπη που τους δένει (φωτό)

Πεθερός και νύφη μαζί στα δύσκολα.

Λίγο πριν την μεγάλη αποκάλυψη της Πριγκίπισσας Κέιτ, ότι δηλαδή διαγνώστηκε με καρκίνο, η πριγκίπισσα είχε ιδιωτικό γεύμα με τον Βασιλιά Κάρολο.

Ο 75χρονος Βασιλιάς, που επίσης πάσχει από καρκίνο ταξίδεψε την Πέμπτη από το Λονδίνο στο κάστρο του Ουίνδσορ για να μιλήσει από καρδιάς και να συμπαρασταθεί στην αγαπημένη του νύφη.

Από το δείπνο αυτό και η στάση του μονάρχη της Αγγλίας όλον αυτόν τον καιρό δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο δυνατός είναι ο δεσμός που μοιράζονται η Πριγκίπισσα της Ουαλίας με τον Βασιλιά.

Περιγράφει την Κέιτ ως την «αγαπημένη του νύφη».

instagram

Μια πηγή δήλωσε ότι ο Κάρολος και η Κέιτ θα είχαν πολλά να συζητήσουν κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Κάστρο του Ουίνδσορ, καθώς ο βασιλιάς είχε μόλις λίγες εβδομάδες νωρίτερα ξεκινήσει την πορεία της θεραπείας του. «Ο βασιλιάς έφυγε από το γεύμα του νιώθοντας πολύ συγκινημένος. Είναι πολύ δεμένοι και θεωρεί την Κάθριν κόρη του. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλά που μπορούν να μοιραστούν και μπορούν να χρησιμοποιήσουν ο ένας τον άλλον για υποστήριξη κατά τη διάρκεια των δικών τους βαθιά προσωπικών μαχών με τον καρκίνο».

Εν τω μεταξύ, πηγές δήλωσαν στους Sunday Times ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος νοσηλευόταν για επέμβαση στον προστάτη, εθεάθη να μπαίνει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, για να δει την Κέιτ. Εκείνη την εποχή, η πριγκίπισσα είχε υποβληθεί σε μεγάλη εγχείρηση στην κοιλιά.

instagram

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονισμένος ο Πρίγκιπας William, έμαθε για τον καρκίνο της συζύγου του ανήμερα του μνημόσυνου του Βασιλιά Κωνσταντίνου - «Είμαι περήφανος για την Kate» , δηλώνει ο Βασιλιάς Κάρολος (φωτό)

Η Κέιτ και ο Κάρολος παρηγορούν ο ένας από τον άλλον καθώς και οι δύο παλεύουν με τον καρκίνο, δήλωσε μια καλά πληροφορημένη πηγή στην Telegraph. «Μπορούν και οι δύο να κατανοήσουν τι περνάει ο άλλος, πράγμα που βοηθάει σε μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή», είπαν.

«Αυτό που είδαμε τις τελευταίες εβδομάδες είναι ότι επειδή και οι δύο περνούν την ίδια εμπειρία υγείας, αυτό εδραίωσε αυτό το δέσιμο». Ο βασιλιάς αντιμετωπίζει την Κέιτ σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ και της έχει «αδυναμία» με την πριγκίπισσα να απευθύνεται συχνά στον πεθερό της για να τη συμβουλέψει.

Δεν είναι πατρική φιγούρα – έχει τον δικό της πατέρα στον οποίο είναι απόλυτα αφοσιωμένη – αλλά θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο βασιλιάς της συμπεριφέρεται σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ», πρόσθεσε η πηγή.

«Το βλέπεις στις κοινές τους φωτογραφίες. Αυτή η σχέση συνοψίζεται καλύτερα σε εκείνες τις συναρπαστικές στιγμές που τον χαιρετάει πρώτα με ένα φιλί και μετά με μια υπόκλιση».

instagram

Ένας άλλος εσωτερικός συνεργάτης είπε: «Υπάρχει μια πολύ ισχυρή σχέση μεταξύ των μεγαλειοτάτων και των Ουαλών. Είναι πολύ κοντά, ακόμη περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε στους Times: «Ο βασιλιάς είχε πάντα μια στενή, ζεστή και μοναδική σχέση με την πριγκίπισσα. Έχει μεγάλη αγάπη και σεβασμό γι’ αυτόν και τη θέση του. ‘Όταν ήταν μαζί στο νοσοκομείο, έκαναν πολλές βόλτες στο διάδρομο για να περάσουν χρόνο μαζί. Την ενθάρρυνε και την υποστήριζε καθ’ όλη τη διάρκεια».

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Kate & Πρίγκιπας William: Το βασιλικό ζεύγος δηλώνει συγκινημένο από τα μηνύματα συμπαράστασης – «Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση & την υποστήριξη» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ