Συγκλονισμένος ο Πρίγκιπας William, έμαθε για τον καρκίνο της συζύγου του ανήμερα του μνημόσυνου του Βασιλιά Κωνσταντίνου - «Είμαι περήφανος για την Kate» , δηλώνει ο Βασιλιάς Κάρολος (φωτό)

Τα μηνύματα υποστήριξης από Biden, Sunak, Trudeau & τον αδελφό της James 

Η απουσία του Πρίγκιπα Ουίλιαμ από το μνημόσυνο του νονού του, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που έγινε στις 27 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, είχε προκαλέσει έντονες εντυπώσεις και οφείλεται στην ασθένεια της Πριγκίπισσας Κέιτ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έμαθε ότι η σύζυγός του πάσχει από καρκίνο λίγα λεπτά πριν παρευρεθεί στο μνημόσυνο και για τον λόγο ακύρωσε τελευταία στιγμή την παρουσία τους εκεί.

Το Παλάτι είχε περιοριστεί σε μια ασαφή εξήγηση, μιλώντας για «προσωπικούς λόγους».

Λόγω της αρχικής εισαγωγής της Κέιτ στο νοσοκομείο, στα μέσα Ιανουαρίου, ο Γουίλιαμ είχε περιορίσει τις εμφανίσεις του και είχε προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του.

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στην οικογένεια του Κωνσταντίνου για να ζητήσει συγγνώμη για την απουσία του, η οποία πλέον γίνεται πραγματικά κατανοητή.

Βασιλιάς Κάρολος για Πριγκίπισσα Κέιτ

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές ο ασθενής Βασιλιάς Κάρολος είναι  «τόσο υπερήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως μίλησε».

Περιγράφει την πριγκίπισσα ως «αγαπημένη νύφη του». 

Τόσο ο βασιλιάς όσο και η βασίλισσα «θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της μέλλουσα Βασίλισσα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η Πρώτη Κυρία, Τζιλ, δήλωσαν ότι ενώνονται «με εκατομμύρια άλλους σε όλο τον κόσμο που προσεύχονται για την πλήρη ανάρρωσή σου, Πριγκίπισσα Κέιτ».

Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ για την Πριγκίπισσα Κέιτ

«Ξέρω ότι μιλώ εκ μέρους ολόκληρης της χώρας για να της ευχηθώ πλήρη και γρήγορη ανάρρωση» αναφέρει για την Κέιτ Μίντλετον ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ.

Ο Ρίσι Σούνακ έκανε ανάρτηση στο twitter και δήλωσε αναφορικά με την αποκάλυψη από την ίδια την Πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο.

Ο βρετανός πρωθυπουργός αναφέρει πως η πριγκίπισσα έχει επιδείξει «τεράστια γενναιότητα» και οι σκέψεις του είναι με τη βασιλική οικογένεια, «ιδιαίτερα τα τρία παιδιά της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζαστίν Τριντό.

Διαβάστε ακόμα: Η Ειρήνη Νικολοπούλου γράφει: «Ξεδιψάσατε; Ηρεμήσατε;» - «Ναι έχει καρκίνο η Πριγκίπισσα!» – «Η αρένα των δήθεν δημοσιογραφίσκων ζητάει κανονικό αίμα σαν της πεθεράς της ας πούμε της Diana»

Η τρυφερή ανάρτηση του αδερφού της Πριγκίπισσας, Τζέιμς.

Ο αδερφός της Τζέιμς Μίντλετον προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, σκαρφαλώσαμε πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανεβούμε και αυτό μαζί σου» έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε ακόμα: Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Εύχονται στην πριγκίπισσα Κέιτ για τη μάχη της με τον καρκίνο - «Υγεία & ανάρρωση με ιδιωτικότητα & ειρήνη»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ