Σία Κοσιώνη - Μαρία Ναυπλιώτου: Maxi satin πριγκιπικό φόρεμα η παρουσιάστρια & total black η ηθοποιός - Mούσες της Vogue στα 5α γενέθλια του περιοδικού (φωτό)

Φωτογραφίστηκαν για το συλλεκτικό και επετειακό τεύχος της Vogue Greece που θα κυκλοφορήσει 31/03

H Vogue Greece θα κυκλοφορήσει αυτήν την Κυριακή το νέο της τεύχος μαζί με την εφημερίδα Καθημερινή.

Γιορτάζει, λοιπόν, το περιοδικό τα πέμπτα του γενέθλια με δεκάδες celebrities που έχουν περάσει από συνεντεύξεις, εξώφυλλα και φωτογραφίσεις του.

Γι’ αυτό το συλλεκτικό τεύχος, η Vogue Greece έφερε κοντά προσωπικότητες που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες της αυτά τα πέντε χρόνια, από την Άννα Βίσση, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ελένη Φουρέιρα, που έχουν κοσμήσει εξώφυλλα, μέχρι την Χάρις Αλεξίου και την υπόλοιπη ελίτ Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη και η ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου.

Οι δύο τους μαζί ήταν ένα θέαμα υπερπαραγωγής!

Η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη φορούσε ένα maxi satin φόρεμα σε Α γραμμή και lime απόχρωση, που της πήγαινε φανταστικά!

Η σπουδαία ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, επέλεξε ένα μαύρο maxi φόρεμα και έτσι οι καλλονές είναι μία αντίθετη από την άλλη.

Διαβάστε ακόμα: Το αισιόδοξο μήνυμα της Μαρίας Ναυπλιώτου για το 2024 - Υγεία, αγάπη & όμορφα νέα ζητάει η ηθοποιός! (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση: 

Η επιτομής της κομψότητας και οι δυό τους.

Διαβάστε ακόμα: Σία Κοσιώνη: Στον Σταθμό του ΣΚΑΙ με τον Chef Λευτέρη Λαζάρου – Καλωσόρισε την Σαρακοστή με φρυγανισμένο ψωμί & ταραμοσαλάτα – Τα χαμόγελα ως τα «αυτιά» (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ