Η Φαίη Σκορδά απαντάει στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Σέρχιο Αραούχο - "Χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη" (φωτό)

Μέσα από ένα instagram story

Τη δική της απάντηση σχετικά με τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με γνωστό παίκτη ποδοσφαίρου της ΑΕΚ δίνει η Φαίη Σκορδά.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες έκανε το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η γνωστή παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον Σέρχιο Αραούχο.

Και αυτό γιατί, η ίδια πόζαρε διαφημίζοντας στη γνωστή πλατεία Piazza di Spagna στη Ρώμη ρούχα της εταιρείας του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή κάνοντας τον tag.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο βίντεο που ανέβασε "δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά χαίρομαι που θέλετε να είμαι εγώ ερωτευμένη".

"Εύχομαι να είστε όλοι πάρα πολύ όμορφα. Επειδή μου έχουν τηλεφωνήσει όλοι οι δημοσιογράφοι από Αθήνα, με πολλή πολλή αγάπη, επειδή είμαι ερωτευμένη στη Ρώμη με έναν ποδοσφαιριστή, να σας πω ότι το ρούχο που φορούσα χθες, της φίλης μου, της Στεφανίας Βαιδάνη, που κάθε φορά που πάω ταξίδια μου δίνει ρούχα και φοράω, είναι από τη συλλογή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Αλλά χαίρομαι πολύ που θέλετε να είμαι ερωτευμένη και ευτυχισμένη. Καλή μας όρεξη…", είπε η Φαίη Σκορδά στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η σειρά ρούχων του Σέρχιο Αραούχο

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως ο Σέρχιο Αραούχο κυκλοφόρησε μια νέα σειρά ρούχων που φέρουν το όνομά του και τα οποία δημιούργησε η σχεδιάστρια Στεφανία Βαϊδάνη.

Διαβάστε ακόμη: Agapis Jewellery & Gallery: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το opening party του νέου πολυχώρου της σχεδιάστριας κοσμημάτων Αγάπης Σμπώκου στο Κολωνάκι

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Η συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του πατέρα της - "Μπαμπάκα μου σαγαπώ"

Μάλιστα, ο επιθετικός της ΑΕΚ είχε αναρτήσει στα social media του τη νέα κολεξιόν και για μοντέλα είχε τους συμπαίκτες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ