Καρανίκας κατά Ακρίτας για την επίθεση στη Μαρέβα Μητσοτάκη: «Ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική»

Ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα "καρφώνει" την Έλενα Ακρίτα

Πυρά κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα εξαπολύει, χωρίς να την κατονομάζει, ο Νίκος Καρανίκας, πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νίκος Καρανίκας στην ανάρτησή του φαίνεται να «φωτογραφίζει» την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, που προκάλεσε νωρίτερα την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, η οποία προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Καρανίκας αναφέρεται σε «μισογυνισμό», σημειώνοντας πως «δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά».

«Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφουενσερισμού» αναφέρει ο κ. Καρανίκας και προσθέτει ότι «το πολιτικό κριτήριο, δυστυχώς, δεν κληρονομείται, αλλά εύκολα διασύρεται».

Διαβάστε ακόμα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερασπίζεται τη γυναίκα του: "Γράφω ως σύζυγος, η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα" - Η "κόντρα" με την Έλενα Ακρίτα & οι αναρτήσεις στα social media

Η ανάρτηση Καρανίκα που «φωτογραφίζει» την Έλενα Ακρίτα

«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό. Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρ' όλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά. Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Ακρίτα: "Δεν μας παρατάς ρε Καρανίκα, ασχολήσου με τα πόδια της Μενεγάκη - Καρανίκας: "Οι Σπέτσες γίνονται για την ουσία της πολιτικής σχέσης"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ