Είχε εμμονή με την Marilyn Monroe: Άντρας αγόρασε για 195.000 δολ. το διπλανό τάφο – «Είχα ονειρευτεί να βρεθώ πλάι της» (φωτό & βίντεο)

Κάπως μακάβριο...

Δίπλα από τον τάφο της θρυλικής ηθοποιού Μέριλιν Μονρόε βρίσκεται μία κρύπτη.

Η κρύπτη αυτή πουλήθηκε σε δημοπρασία για το υπέρογκο ποσό των 195.000 δολαρίων.

Παρότι έχουν περάσει 62 χρόνια από τον απροσδόκητο θάνατο της Χολιγουντιανής superstar, η κίνηση αυτή αποδεικνύει ότι η ξανθιά καλλονή δίνει υπεραξία ακόμα και σε ταφικά μνημεία.

Αυτός που την τελευταία του κατοικία να είναι δίπλα σε αυτή της Μέριλιν Μονρόε, είναι ο ο επενδυτής υψηλής τεχνολογίας στο Μπέβερλι Χιλς, Άντονι Τζέιμπιν, ο οποίος δήλωσε ότι "πάντα ονειρευόταν" να βρεθεί δίπλα στην ηθοποιό.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pics: H 19χρονη Marilyn Monroe σε Halloween mood - πόζαρε στον φακό του Andre De Dienes, σε ένα χωράφι με κολοκύθες

Τον πέτυχε κατά κάποιον μακάβριο τρόπο!

Η κρύπτη που επέλεξε ως τελευταία του κατοικία βρίσκεται κοντά και στον τάφο του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, ο οποίος επίσης έλεγε πως ήθελε να ταφεί δίπλα στην Μέριλιν Μονρόε και φρόντισε να αγοράσει τον τάφο του το 1992.

Μεταξύ των αντικειμένων που πωλήθηκαν στη δημοπρασία συμπεριλαμβανόταν ένα ροζ μεταξωτό φόρεμα Gucci της Μονρόε που πωλήθηκε για το ποσό των 325.000 δολαρίων καθώς και ένα μεταχειρισμένο κραγιόν Elizabeth Arden που δημοπρατήθηκε για 65.000 δολάρια.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Αυτό το λευκό φόρεμα με πουά της Marilyn Monroe άφησε εποχή - το έβαλε στην ταινία ''7 χρόνια φαγούρα''

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ