Emma Roberts για το φιλί με Kim Kardashian: «Έχει τα πιο ωραία, glossy χείλια» - Όσα αποκάλυψέ η ηθοποιός στην εκπομπή του Jimmy Fallon (βίντεο)

Οι δύο γυναίκες, είναι συμπρωταγωνίστριες στην σειρά "The American Horror Story"

Μία νέα σεζόν για την σειρά, American Horror Story έχει ξεκινήσει και η πρωταγωνίστρια Emma Roberts μίλησε στην εκπομπη του Jimmy Fallon για το φιλί που έπρεπε να ανταλλάξει με την  Kim Kardashian.

Στο τελευταίο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Emma Roberts, που υποδύεται την Anna Victoria Alcott, μια έγκυο ηθοποιό που αντιμετωπίζει τρομακτικές προκλήσεις σε πολλαπλά μέτωπα, συνομιλεί με την ατζέντη της Siobhan που υποδύεται η Kim Kardashian.

σκηνή πάει ως εξής:

Η Anna παλεύει με υπερφυσικά φαινόμενα που συνδέονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένων οραμάτων και απειλών, και γίνεται όλο και πιο παρανοϊκή. Η απελπισία της να κερδίσει ένα Όσκαρ την οδηγεί τελικά σε ένα σκοτεινό μονοπάτι.

«Θα σου δώσω τη ζωή των ονείρων σου. Τι θα έδινες για αυτό;» τη ρωτάει η Kim Kardashian, με την Emma Roberts να απαντά τα πάντα. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα την πλησιάζει και οι δύο γυναίκες ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί.

Δείτε το trailer:

Όσα είπε η Emma Roberts στην εκπομπη του Jimmy Fallon

Η Emma Roberts παραδέχτηκε ότι τα φιλιά αλλά και τα χαστούκια από την Kim Kardashian κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς ήταν σαν «μια ακόμη μέρα στο γραφείο».

«H αδελφή μου έλεγε: Όχι, δεν μπορεί! Φίλησες την Κιμ Καρντάσιαν και δεν μου το είπες» σημείωσε η Emma Roberts, αναφερόμενη στη μικρότερη αδελφή της Grace.

«Δεν μπορείς απλά να φιλήσεις την Kim Karsashian και να μην το πεις σε όλους», είπε ο Jimmy Fallon με την ηθοποιό να απαντά «το ξέρω, αλλά το κάνουμε, το ξεχνάς και μετά βλέποντάς το, φαινόταν τόσο έντονο. Αλλά στο μεταξύ γελούσαμε επειδή φιληθήκαμε και είπαν cut, και η Kim με κοίταξε και άρχισε να γελάει».

«Απλά είχα τo glitter του κραγιόν της σε όλο μου το πρόσωπο. Και έτσι έπρεπε να κάνουμε μεγάλο καθάρισμα ανάμεσα σε κάθε λήψη, επειδή έχει τα πιο τέλεια γυαλιστερά χείλη, προφανώς, και ήταν παντού», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ