Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογείται: "Στους «Δύο Ξένους» είχα κατάθλιψη – Ζούσα ένα δράμα" (βίντεο)

Αποκαλύπτει μία δύσκολη περίοδο της ζωής της μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή

Στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη ήταν καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια.

Μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τους γάμους και τα διαζύγια που έχει πάρει αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν συμμετείχε στους "Δύο Ξένους".

«Η μόνη περίοδος που είχα κατάθλιψη ήταν στους “Δυο Ξένους”. Ζούσα ένα δράμα. Ήμασταν πολύ αθώοι τότε, οτιδήποτε γραφόταν αρνητικό, ήταν πολύ βαρύ. Δεν ξέραμε να το διαχειριστούμε. Έλεγα αφού δεν με ξέρουν γιατί μου φέρονται έτσι; Τώρα δεν με ασχολούμαι καν με το τι γράφουν. Ασχολούμαι με αυτά που μου αρέσουν εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στη διαδικτυακή εκπομπή της Άννας Μαρίας Βέλλη.


«Αρνήθηκα δουλειές μετά από τη σειρά που έμοιαζαν με τους ‘’Δυο Ξένους’’. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα, με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δεν φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά, αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους ‘’Δυο Ξένους’’», επισήμανε.

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λιάντου: «Η μητέρα μου δεν θέλει να με επηρεάζει» - «Γνώριζε τον συντροφό μου, τον συμπαθούσε ήδη» (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: Η Εβελίνα Παπούλια για την αποχή της από το θέατρο: «Ήταν ένα challenge - Ασχολήθηκα μόνο με το ραδιόφωνο» (βίντεο)

Η ηθοποιός τόνισε ότι το σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το χθες. «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, η εποχή. Δεν θα μιλήσω για τα χοντρά πράγματα, παρενοχλήσεις και τα λοιπά, αλλά στον τρόπο συμπεριφοράς και στο πώς εκφράζονταν τότε οι σκηνοθέτες. Υπήρχε ένας συγκεκριμένος τρόπος αυστηρότητας, ο οποίος μπορεί να είναι και εξευτελιστικός πολλές φορές. Ήμασταν πιο σκληραγωγημένοι σε κάποια πράγματα, δεν χρειαζόταν, παρόλα αυτά έτσι είχαν εκπαιδευτεί. Ήταν ένα παρανοϊκό σύστημα που έλεγε έτσι πρέπει να εκπαιδεύσεις τον άλλον. Τώρα αυτό έχει αλλάξει και καλά έχει κάνει, απλά νομίζω πως οι άνθρωποι δεν είναι πια σκληραγωγημένοι στα άσχημα. Ήμασταν πιο χοντρόπετσοι. Οι άνθρωποι έχουν εξευγενιστεί και αυτό είναι πιο ξεκούραστο, έχω πλέον την τύχη να ζω ταυτόχρονα και αυτή την αλλαγή και να καταλαβαίνω ότι η καλοσύνη και η όμορφη συμπεριφορά κάνει τον άνθρωπο να ανθίζει περισσότερο και να μην λειτουργεί με τον θυμό. Έβαζα από μικρή όρια, ήμουν ''κόφτης''».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ