Elisabeth Hurley: Η ηθοποιός αντιδρά στις φήμες που την θέλουν να είναι η πρώτη που «πήγε» ο Πρίγκιπας Harry – «Είναι πραγματικά γελοίο» (βίντεο)

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου», είπε

Διαλευκάνθηκε επιτέλους η φήμη ότι η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ ήταν η μεγαλύτερη γυναίκα με την οποία έκανε για πρώτη φορά σεξ στη ζωή του ο Πρίγκιπας Χάρι.

H Βρετανίδα ηθοποιός σοκαρίστηκε από τις αβάσιμες θεωρίες ότι ήταν η γυναίκα που «πήρε την παρθενιά» του δούκα του Σάσεξ, όταν ήταν ακόμη νεαρός.

Η 58χρονη ηθοποιός είπε «Ήταν γελοίο!» στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen» απαντώντας σε έναν θαυμαστή που ρώτησε σχετικά με τις φήμες.

«Είπε: "Ήταν Αγγλίδα. Ήταν μεγαλύτερη από μένα. Ήταν στο Γκλόστερσαϊρ". Και είπαν: "Α, είναι η Ελίζαμπεθ". Ήταν παράλογο. Ήταν γελοίο», πρόσθεσε.

Η Χάρλεϊ, η οποία είναι 19 χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Χάρι, τόνισε ότι δεν έχει βρεθεί ποτέ με τον Πρίγκιπα Χάρι.

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου», είπε. 

Διαβάστε ακόμα: Πριγκίπισσα Κέιτ: Ζήτησε από τον Χάρι να δει τα ανίψια της - Αρνητική η Μέγκαν Μαρκλ - "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση" (βίντεο)

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο 38χρονος πρίγκιπας μίλησε για το «γρήγορο ξεφάντωμα» που είχε με μια πιο ώριμη κυρία στα αποκαλυπτικά απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» («Ρεζέρβα»), που βγήκαν στα ράφια τον Ιανουάριο του 2023.

«Άδοξο επεισόδιο», έγραψε χαρακτηριστικά. «Της άρεσαν τα άλογα, αρκετά, και με αντιμετώπιζε σαν νεαρό επιβήτορα. Γρήγορη βόλτα, μετά από την οποία μου έδωσε μια και με έστειλε στο καλό».

Αφού προέκυψαν οι λεπτομέρειες του όχι και τόσο ρομαντικού ραντεβού του, μια γυναίκα με το όνομα Sasha Walpole ισχυρίστηκε ότι ήταν η γυναίκα για την οποία είχε γράψει ο πρίγκιπας.

Διαβάστε ακόμα: Η Elizabeth Hurley μπήκε στη σάουνα & ανέβασε τη θερμοκρασία - Οι σέξι πόζες με το μικροσκοπικό ροζ μπικίνι (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ