Sarah Jessica Parker: Αυτά είναι τα 3 beauty tips της 57χρονης ηθοποιού για νεανική επιδερμίδα – Λιτά, μα θαυματουργά (φωτό)

Κάτι θα ξέρει!

Η Sarah Jessica Parker, το απόλυτο fashion icon, η πρωταγωνίστρια της πιο λατρεμένης γυναικείας σειράς, του Sex and the Cityπροτιμά τις minimal ρουτίνας ομορφιάς, όσο και να μην το περίμενες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Prevention, είναι αρκετά επιλεκτική και ως προς τα skincare προϊόντα στα οποία επενδύει, αποφεύγοντας να ξοδεύει πολλά χρήματα.

Φροντίζει και αγαπά τον εαυτό της, χωρίς να μάχεται το γήρας!

Η Sarar Jessica Parker μοιράστηκε μερικά από τα beauty tips που ακολουθεί πιστά και αν κρίνουμε από την όμορφη επιδερμίδα της, δεν χάνουμε τίποτα να εμπνευστούμε από εκείνη.

1. Η 57χρονη ηθοποιός συμβουλεύει να απλώνουμε το serum ή την ενυδατική μας σε νωπή και όχι στεγνή επιδερμίδα, αμέσως μετά τον καθαρισμό. 

Αυτό γιατί το κάνει;

Για να εξασφαλίσει ότι η υγρασία θα παραμείνει στην επιδερμίδα και το πρόσωπό μας θα ενυδατωθεί σε βάθος.

Διαβάστε ακόμα: Η Salma Hayek ορκίζεται σε αυτήν την κρέμα για την αντιγήρανση - Την λένε tepezcohuite face cream & κοστίζει μόνο 13,90 δολάρια - Έτσι δεν κάνει botox & fillers (φωτό)

2. Lip glosslip oil

Η ηθοποιός τονίζει ότι δεν λείπει ποτέ από την τσάντα της το αγαπημένο της lip gloss ή lip oil, για την απόλυτη ενυδάτωση των χειλιών. Δεν φορά ποτέ κραγιόν.

3. Το αντηλιακό είναι το καλύτερο αντιγηραντικό προϊόν

Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό, χειμώνα καλοκαίρι. Μάλιστα, αν πρέπει να επιλέξει να φορέσει μόνο μια κρέμα το πρωί, αυτή θα είναι το αντηλιακό (έναντι της ενυδατικής ή του foundation). 

Εσείς θα την δοκιμάσετε αυτή την ρουτίνα περιποίησης;

Διαβάστε ακόμα: Monica Belluci: Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς του απόλυτου femme fatale – Έτσι κάνει η 59χρονη ηθοποιός την επιδερμίδα της πιο λαμπερή (φωτό)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ