Η Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή γιορτάζει τα 58 με όλη την οικογένεια – Αγκαλία με τον γάτο της Πέπε – Που είναι οι υπόλοιποι (φωτό)

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλιά μου γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε».

σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαίτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με σύσσωμη την οικογένεια.

Έκλεισε τα 58 και πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα με αγκαλιά τον γάτο της Πέπε και πλάι της τον σύζυγό και τα παιδιά της, την Αλίκη και τον Αλέξανδρο.

Στην ανάρτηση έγραψε: 

«Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Φέτος, μαζί με τα γενέθλιά μου γιορτάζουμε και έναν χρόνο από τον ερχομό του Πέπε».

Διαβάστε ακόμα: Και τραγουδιστής ο γιος του Κώστα Καραμανλή & της Νατάσας Παζαΐτη - Ερμηνεύει Στράτο Διονυσίου & το πλήθος διασκεδάζει (φωτό-βίντεο)

Λίγα λόγια για την οικογένεια:

Ήταν 19 Ιουλίου του 1998, όταν η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών. Τον Ιούνιο του 2003, το ζευγάρι που επί χρόνια συγκέντρωνε τα φώτα πάνω του λόγω του αξιώματος του πρώην Πρωθυπουργού, απέκτησε τα δίδυμα παιδιά του, Αλίκη και Αλέξανδρο.

Από το 2009 και έπειτα, ο πρώην Πρωθυπουργός ζει μια λιτή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είναι γνωστό, η σύζυγός του αφιερώθηκε στην ιατρική και πιο συγκεκριμένα στους κλάδους της ογκοπλαστικής και της επανορθωτικής χειρουργικής μαστού.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή: Η γιατρός & οι γιατρίνες συνάδελφοι της - «10 Χρόνια - Δυνατά μαζί ενάντια στον καρκίνο» (φωτό)

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ