Όλγα Κεφαλογιάννη & Μαρέβα Μητσοτάκη στην Ολυμπία - Με τον Νίκο Αλιάγα στο πλάι της η υπουργός Τουρισμού (φωτό)

Στην Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Στην Ολυμπία βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη και Μαρέβα Μητσοτάκη.

Χθες, (16/4) πραγματοποιήθηκε η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν φέτος στο Παρίσι.

Στην τελετή, που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, παρευρέθηκε και η ελληνικής καταγωγής υφυπουργός Eξωτερικών της Γαλλίας κα Χρυσούλα Ζαχαροπούλου ενώ την παρουσίαση έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Αλιάγας.

instagram @olgakefalogianni

«Σήμερα η Ολυμπιακή Φλόγα γεννήθηκε ξανά στην ιερή γη της Αρχαίας Ολυμπίας θυμίζοντάς μας πως ήταν, είναι και θα είναι ο πυρσός της ανθρώπινης ύπαρξης, ο δεσμός των εθνών και των ανθρώπων», σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη.

Και πρόσθεσε: «Σήμερα το κοίλο κάτοπτρο έγινε ξανά φωλιά του ήλιου με τις αχτίδες του να δίνουν ζωή στο ωραίο, το μεγάλο και το αληθινό. Σήμερα η καρδιά της γης χτύπησε δυνατά στην Αρχαία Ολυμπία σε μια μαγευτική, συγκινητική Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας».

Για την περίσταση, η Υπουργός Τουρισμού φόρεσε ένα ολόλευκο κοστούμι, αποτελούμενο από φαρδύ υφασμάτινο παντελόνι και μακρύ σακάκι.

Το συνδύασε άψογα με βυσσινί μπλούζα από μέσα.

Στο πλάι της, ο γοητευτικός Νίκος Αλιάγας επέλεξε θαλασσί σύνολο με λευκά sneakers.

Διαβάστε ακόμη: Αρχαία Ολυμπία-Live: Με όλη τη μεγαλοπρέπεια η Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας για το Παρίσι - Η ασημένια δάδα tου Λαλαούνη (φωτό)

Διαβάστε ακόμη: Ηλίας Λαλαούνης: Δημιουργός της δάδας για την τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας - Πως την εμπνεύστηκε (φωτό-βίντεο)

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Με μία δημοσίευση της στο instagram, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ανέφερε σχετικά με την τελετή:

"Η Ολυμπιακή φλόγα ξεκίνησε σήμερα από την Αρχαία Ολυμπία, ένα ταξίδι 5.000 χιλιομέτρων σε όλη την Ελλάδα για 11 ημέρες, ενώ θα φωτίσει τον βράχο της Ακρόπολης, για μια νύχτα και θα καταλήξει στο Παρίσι όπου σε λίγους μήνες θα φιλοξενήσει τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες. @hellenic_olympic_committee"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ